Handwerkbeurs Zwolle

Handwerkbeurs 2010
Nog 2 dagen en dan is het weer zover, op naar Zwolle voor de Handwerkbeurs!
Of voor mij eigenlijk nog maar 1 dag, want donderdag moet het standje opgbouwd worden. Het zal er dit jaar wat anders uitzien, dus ga niet op zoek naar een lichtblauw standje want dat zal er dit jaar niet zijn. Het wordt iets minder kleurrijk en wat meer met bruintinten. Ik heb wel in mijn hoofd hoe het zou moeten worden, maar of het ook zo wordt is altijd maar weer de vraag. We zullen het wel zien en hopelijk zie ik ook veel van mijn weblog lezers, dat zou ik ook erg leuk vinden.
Kinderliedjes

Home_2

De nieuwe patronen “Kinderliedjes” en “Home” zullen ook te koop zijn op de beurs, na de beurs zijn ze te bestellen via www.NenneDesign.nl.
Nu ga ik weer veder met het laatste inpak werk en ik wens degene die naar de beurs gaan alvast heel veel plezier!

comments: 7 »
februari 23, 2010 under Beurzen, Borduren, Handwerken, NenneDesign

7 Responses to "Handwerkbeurs Zwolle"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.