En mijn Give Away

Een paar dagen voor het helemaal mis ging met mijn oude weblog NenneDesign.weblog.nl plaatste ik nog het onderstaande berichtje. Er waren toen een paar nieuwe patronen van NenneDesign uitgekomen en zoals altijd is er dan een Give Away.

Allereerst nieuw in de webwinkel is het patroon “Sampler Blessings” met de tekst: “When I count my Blessings, I count you twice”. Stof en garen is er los bij te bestellen.
Dit is ook de eerste van de nieuwe patronen die verloot gaat worden. Door te reageren op dit berichtje kun je meedoen, dit kan t/m donderdag, vrijdag maak ik de winnaar bekend.

En dan zijn er nog de 4 nieuwe kerstpatroontjes:
At Christmas
“At Christmas all roads lead home”

One kind word
“One kind word can warm three winter months”

Christmas is the day
“Christmas is the day that holds all time together”

Peace on earth
“Peace on earth, goodwill to men”

Ook hier is stof en garen los bij te bestellen. In de aankomende weken wordt van elk deze patroontjes ook nog 1 verloot.
Hoop dat jullie ze leuk vinden!

Je kon een week lang reageren en dan zou ik een winnaar bekend maken … maar we weten nu onderhand wel wat er daarna gebeurde. Ik kon zodoende ook niet meer zien wie er gereageerd hadden, erg jammer.

Nu ik op mijn oude weblog mijn nieuwe weblog bekend heb kunnen maken en daarom hoop dat al mijn trouwe lezers me weer gevonden hebben, vind ik het tijd om deze Give Away af te maken. Ik neem alle reacties mee, dus van de oude en de nieuwe blog. Als er dubbele tussen zitten dan zie ik dat wel. Dus reageer op dit berichtje, dit kan tot donderdagavond, vrijdag de 25ste maak ik dan eindelijk de winnaar van deze Give Away bekend!

Even voor de duidelijkheid, de Give Away is deze keer het patroon “Sampler Blessings” wat je op de eerste foto ziet.

comments: 35 »
november 17, 2011 under Borduren, Give Away, Handwerken, NenneDesign

35 Responses to "En mijn Give Away"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.