Cadeautjes krijgen en geven

Afgelopen week kreeg ik nog een paar cadeautjes voor mijn verjaardag! Van mijn vriendin H. kreeg ik hele mooie stofjes van Lynette Anderson, Scandinavian Christmas. Passen erg mooi bij mijn  Scandinavian Christmas quilt, die met een paar weekjes weer aan de muur mag hangen. Schattig om op de stof alle applicaties en stitcheries in het klein te zien. Ook kreeg ik nog een zakje met malletjes in wieber vorm, waar je mooie sterren mee kan maken. Ik heb een tijdje het hexagonvirus gehad, zou ik nu het wiebervirus krijgen ….?

Van mijn vriend E. kreeg ik een hele mooie lachende Boeddha van zeepsteen, een echte uit China meegebracht. Er zijn veel verschillende lachende Boeddha’s met allemaal hun eigen attributen. Deze zal mij zeker geluk brengen, ik wrijf hem regelmatig even over zijn buik.

Mijn ouders vierden gister hun 48 jarige trouwdag, ze gaan op naar de 50.
Voor hun maakte ik een doos vol lekkere, gezonde (biologische) dingetjes. Ik had even niet zo snel iets om alles in te doen, alleen een deksel van een doos. Daar heb ik een keukendoek omheen gedaan en een breed blauw lint met een mooie strik, het zag er best wel grappig uit. Wat folie er omheen en zo werd het al een gezellig pakketje.

Ik maakte van een soort vilt nog een klein hartje, met daarop weer een houten hart knoopje en een paar schattige bloempjes gemaakt met de spidersweb steek. Hier kun je zien hoe je de steek maakt Steken Spidersweb Net zolang doorgaan tot je een mooi bol bloempje hebt.

We hebben een gezellige middag gehad en de cadeautjes vielen letterlijk in de smaak, we konden het niet laten om meteen even een advocaatje te proeven …

 

comments: 2 »

2 Responses to "Cadeautjes krijgen en geven"

  • PetraM schreef:

    Gefeliciteerd met je ouders wat zijn ze al een tijd getrouwd, geweldig om dat mee te kunnen maken. En wat ben je verwend voor je verjaardag leuk hoor.

  • miriam schreef:

    Wat een mooie kkadootjes heb jij nog gekregen mooie boedha hoop dat ie veel geluk gaat brengen.

    Ookk zo’n prachtig kadoo voor je ouders heerlijk dat zal zeker in de smaak gevallen zijn nog gefeliciteerd.

    groetjes ♥ miriam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.