Cadeautjes en meer leuke dingetjes

Cadeau_theda_1
Zaterdag lag er een dikke envelop in de bus, hij kwam van Theda. We hadden een tijdje geleden al met elkaar gemaild over mijn verzameling oude handwerkspulletjes en zodoende lag er nu dus deze envelop in de bus. Met allemaal leuke spulletjes, zoals je op bovenstaande foto kunt zien.
Cadeau_theda_1a

Het mooiste vind ik wel de naaldenkoker in de vorm van een parapluutje. Het is wel een heel speciaal dingetje want hij is van haar moeder geweest, ik vind het dan ook heel speciaal dat ik hem krijg. Hij is een beetje beschadigd, maar dat geeft helemaal niks bij zo’n ouwetje, hij is door Theda’s moeder goed gebruikt en zo hoort het.
Dankjewel lieve Theda voor alle leuke handwerkspulletjes en vooral voor het naaldenkokertje, ik zal er goed op passen.
Boekjes_dmc

We zijn zaterdag ook nog even naar een rommelmarkt geweest. Daar vond ik nog deze 3 DMC boekjes. Het kan heel goed zijn dat ik ze al heb, ik moet maar eens een lijstje maken en dat gewoon altijd bij me hebben als ik naar rommelmarkten ga, want de kans wordt steeds groter dat ik dubbelen koop. Ze zijn in hele goede staat en ik zal straks eerst eens tussen mijn boekjes verzameling gaan kijken om te kijken of ze daar toch stiekem al tussen zitten.
Ook bracht de postbode zaterdag nog een blikje wat ik kocht via internet. Vorig jaar februari kocht ik hetzelfde blikje, alleen in veel slechtere staat. Deze ziet er nog veel beter uit, maar nu ik ze zo zit te bekijken vraag ik me af of ik hem ook mooier vind. De oude vind ik toch ook nog steeds erg mooi ….

Blikjes_beste_deutsche_nhgarne

3 Responses to "Cadeautjes en meer leuke dingetjes"

 • Corrie schreef:

  Dat zijn de mooiste en liefste cadeautjes met zo’n persoonlijke achtergrond en ze zijn zo goed terecht bij jou, je koestert ze. Daarom geven mensen zo graag hun dierbare dingen aan jou en wat zal het een feest zijn om dit allemaal een plekje te geven. Schattig blikje en de DMC-boekjes zijn prachtig! Ik heb er maar een paar en sommige helemaal versleten maar het is toch tig keer leuker om ze in handen te houden dan ze van internet te downloaden, hoewel dat een geweldig alternatief is.

 • ingrid schreef:

  Wat een heerlijke (persoonlijke) cadeautjes heb je gekregen !
  Fijne dag , groetjes Ingrid.

 • Janet schreef:

  Hoi Janet,

  De gekleurde DMC boekjes zijn opnieuw uitgegeven, zijn deze exemplaren niet de nieuwe uitgaven in plaats van de antieke boekjes??

  Groetjes,
  Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.