14 weggevertjes

Spring_time

Bij het opruimen kwam ik ook nog een aantal “oude” patronen tegen. Het zijn de Spring time en Winter time. De Spring time heeft nog de oude kleuren en de Winter Time zit nog in z’n oude lijstje. Toen ik de ander 2 seizoenen erbij had ontworpen heb ik deze 2 aangepast om zo een mooi viertal te maken.
Winter_time_2

Natuurlijk had ik de Winter Time een nieuw voorblad met de goede foto kunnen geven, maar ik vond het leuker om ze weg te geven. En wel aan jullie! Een beetje om te vieren dat mijn kamer bijna klaar is en een beetje veel omdat ik het gewoon leuk vind!

Ik heb www.Random.org 14 nummers laten trekken voor de patronen, dus doe je best en noem geen nummers die al genoemd zijn want dan loop je misschien wel 1 van de patronen mis. Mocht je een goed nummer hebben genoemd, dan krijg je of de Spring- of de Winter Time, dat is een verrassing.

Tot zondagavond kun je meedoen, maandag maak ik de winnaars bekend!

comments: 39 »
april 28, 2009 under Give Away, NenneDesign

39 Responses to "14 weggevertjes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.