1 jaar!

Taart_1

Hieperdepiep Hoera!
Vandaag is het alweer een jaar geleden dat ik met m’n weblog begon. Het was maandag 13 november en de titel van het eerste blogje was “Naaldenboekje“. Ik was toen druk bezig met het ontwerpen van de patroontjes voor “Naaisetje vlinders“. Erg leuk om die oude blogjes weer te lezen en zo lang is het nog niet eens geleden.

Ik kan natuurlijk niet iedereen trakteren op een lekker gebakje, maar wil toch een kadootje weggeven. En dat is mijn nieuwste ontwerp, het is nog maar net klaar en staat nog niet eens op mijn site.

Het is een patroon voor een rolmaatje en het komt inclusief rolmaat en vingerhoed bedeltje. Binnenkort is het ook te koop via NenneDesign.nl maar de eerste verloot ik tussen degene die deze week op dit berichtje reageren. Volgende week maandag maak ik bekend wie de winnaar is!

Rolmaatje_2_1

comments: 40 »

40 Responses to "1 jaar!"

 • Hilly schreef:

  Gefeliciteerd Janet ,hartstikke leuk,ik volg je nog niet zo lang en reageer ook niet altijd ,maar lees altijd even bij.Fijn ga zo door met je gezellige logjes..groeten Hilly

 • evelyne schreef:

  dat is weer een heel schattig en lief ontwerpje en nog van harte gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog!

 • Mien B schreef:

  Hoera Janet !!!!!!! en gefeliciteerd.Het is zo leuk om je logjes te lezen.Ga zo door en ik kom geregeld bij je op “visite”.Groetjes…

 • Ingrid Peters schreef:

  Beste Janet,
  Gefeliciteerd met dit jubileum! Zeer regelmatig kijk ik even. Je maakt en ontwerpt leuke dingen en hebt me op een boel ideetjes gebracht via je weblog. Ga zo door dan blijf ik lekker lezen!
  Groetjes Ingrid

 • Anette schreef:

  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum!Ik hoop dat je het nog vele jaren vol gaat houden,dit leuke blog en de mooie patronen die je ontwerpt!

 • Simone de Jong schreef:

  Gefeliciteerd Janet!
  Wat een leuk idee om een rolmaatje te pimpen! Toevallig had ik net hetzelfde idee, maar ik was nog aan het verzinnen hoe ik dat ging doen;)

 • Willeke schreef:

  Gefeliciteerd Janet met je jarige weblog! Is inderdaad leuk om oudere berichtjes eens terug te lezen, ik raak er altijd weer door geïnspireerd! Wat een schattig patroontje voor dat rolmaatje, ik kon het gewoon niet laten om mee te doen in de verloting…

 • cobie schreef:

  hoi janet

  allereerst hartelijk gefeliciteerd.en
  wat een mooi patroontje heb je weer bedacht. dat wil iedereen wel maken denk ik.je blog is altijd heerlijk om te lezen.
  ga zeker zo door. gr. cobie

 • Ella schreef:

  Janet van harte gefeliciteerd, ik hoop dat je nog vele jaren van die leuke blogs maakt met al die mooie spullen die je koopt.
  Ook je patronen zijn een bron van inspiratie.
  Groet Ella.

 • Annelies schreef:

  Janet, van harte gefeiciteerd met je éénjarig bestaan van je web-log. Ik lees de laatste paar maanden met veel plezier je web-log.
  Wat een ontzettend leuk rolmaatje !

 • martine schreef:

  Hieperdepiep………Hoeraaaaa!!!

  Heb u weblog en u winkeltje nog maar pas ontdekt maar al vaak op bezoek geweest omdat het gewoon super is.Houden zo.

 • Maya schreef:

  Wat gaat een jaar toch snel! Leuk dat je het met zo’n mooi patroontje viert!

 • giny schreef:

  Hallo Janet, ik lees inmiddels al zo’n 2 maanden je weblog. maar heb volgens mij nog nooit gereageerd , maar nu met zo’n leuke verloting wil ik natuurlijk wel meedoen. a.s. vrijdag ga ik naar Roden, als het goed is ben jij daar dan ook. Ik vind vooral die popjes van je heel erg leuk
  groetjes Giny

 • Ilse schreef:

  Hallo Janet!
  Van harte gefeliciteerd met het één jarig bestaan van je site en dat er nog maar hééééél vééééél jaren bij mogen komen!
  Geniet er van!
  Liefs, Ilse

 • Marion schreef:

  Hallo Janet.

  Is het alweer een jaar???? De tijd vliegt.
  Heb in dat jaar heel wat ontwerpjes van jouw hand geborduurd.
  Van Harte Gefeliciteerd en dat gebakje ziet er echt lekker uit.
  Weer een mooi patroontje van het rolmaatje.
  Ga zo door en ik doe je de groetjes
  Marion

 • Harm schreef:

  Hoi meid. Namens mamma en mij van harte gefeliciteerd met het één jarig bestaan van je weblog. Wat heb je weer een leuk dingetje bedacht met dit rolmaatje, ga zo door meid en geniet er zelf maar heel veel van.
  gr.pa

 • Neeltje schreef:

  Hoi Janet,
  Ik lees nog maar een jaar weblogjes, dus voor mij was je er altijd al…. Ik doe je elke dag aan en meestal heb je wat achtergelaten. Geweldig dat je het steeds weer klaar speelt! Ik zag je rolmaatjes en vond ze meteen schitterend.

 • lian schreef:

  Proficiat, dat je ook het komend weblogjaar veel moois mag maken-ontwerpen-op de kop mag tikken enz.
  Spxc3xa1nnend, een loterij…
  Tot maandag!
  Lian

 • Wies schreef:

  Hoi Janet, gefeliciteerd, lees nog niet van het begin, maar sinds de eerste keer dat ik iets bij je bestelde.Je blog ziet er mooi verzorgd uit, maar ja wie had iets anders verwacht he…..
  Je patronen vallen ook hier erg in de smaak, ik krijg altijd leuke reacties als er weer iets nieuws hangt
  Groetjes Wies

 • dicky schreef:

  Wauw, 1 jaar alweer ! Mijn felicitaties hoor Janet. Ik denk, dat ik gedurende dit jaar niet 1 dag heb overgeslagen om een bezoekje te brengen aan je weblog. Voor het slapengaan en het afsluiten van mijn pc ‘wip’ ik altijd nog even bij je langs om te kijken welke nieuwtjes er weer te lezen zijn.
  Ik ben fan van je patroontjes en ook de verhalen over al je ‘vondsten’bij rommelmarkten e.d. vind ik heel gezellig. Schattig patroontje weer hoor, voor het rolmaatje.
  groeten vanuit Brabant, van dicky.

 • Hoi Janet,
  proficiat met je eerste jaar in web-logland. Het is altijd genieten om tussen je patronen te kijken én je belevenissen te lezen!
  Héél véél plezier met je tweede blogjaar,…. ;o)))

 • Mirjam5787 schreef:

  Gefeliciteerd met je eerste jaar!! En wat een ontzettend schattig rolmaatje!

  Groetjes,
  Mirjam

 • Maureen schreef:

  Janet, van harte gefeliciteerd met het 1 jarig Nenne-Design-Bestaan!!!
  Heerlijk altijd, om je verhaaltjes, werkjes en nieuwe aanwinsten te lezen en te bekijken.

  Groetjes Maureen

 • Annemieke schreef:

  Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan van je weblog. Alle dagen kijk ik of er weer wat nieuws staat. Wat een leuk patroon heb je weer ontworpen. Zodra het in de winkel ligt ga ik het gelijk bestellen.
  Groetjes Annemieke

 • Janet W schreef:

  Hallo naamgenoot,
  Van harte gefeliciteerd met je weblog, ik lees (bijna) dagelijks je berichtjes. Erg leuk,vooral die spullen die je scoort in de kringloopwinkels. Ik hoop je vrijdag in levende lijve te ontmoeten bij de handwerkboetiek.

 • José schreef:

  Hoi Janet, Allereerst van harte gefeliciteerd met je 1 jarige weblog. Ik lees het nog maar ruim één week, maar kijk er elke dag wel even op. Ook je laatste patroon ‘de rolmaat’ is erg leuk, je moet er maar op komen om zoiets te ontwerpen. Knap hoor. Neem er maar een lekker gebakje en drankje op! Proost! Groetjes, José

 • Anita der schreef:

  Gefeliciteerd Janet met een jaar weblog, lees hem altijd trouw. En een enig rolmaatje heb je gemaakt, schattig. Groetjes Anita

 • carlienas@ schreef:

  Hallo Janet.
  Mijn Felicitatie voor een jaar
  logjes schrijven.
  Voor mij zou dat niet haalbaar
  zijn,dus is het leuk om op deze
  manier bij te blijven.
  Ga zo door!
  Groeten Carla E.

 • Corrie schreef:

  Janet, mijn felicitaties met één jaar heel mooi bloggen. Ik heb een tijdje geleden al je logjes nog eens doorgelezen. Ik zocht voor iemand naar een ideetje voor een mooie tak die zij had en dacht toen aan die tak met kerstballen en lichtjes die jij had opgehangen en zocht naar de foto daarvan. Dat was dus redelijk dicht aan het begin van je blogcarriére en heb ik meteen alles gelezen.
  Wat ik ook heel erg leuk vind is dat ik bij jou nu eens lees dat er zoveel mensen je logjes lezen zonder dat jij dat weet en dat zal bij ons allemaal wel zo zijn. Erg leuk om dat nu eens te weten. Dus zonder het te weten kwam ik reageren en doe nu dus mee met een verloting van een enig nieuw ontwerpje, je rolmaatje, leuk!!!

  ******************************************

  Leuk dat je al m’n logjes weer eens hebt gelezen, binnekort ga ik dat met jou logjes doen, ik word altijd erg blij van jouw weblog. Ik vind het ook zo leuk om te zien dat er toch zoveel mensen mijn weblog lezen. Zelf lees ik ook veel weblogs en reageer ook lang niet altijd, maar eigenlijk zou je het vaker moeten doen want het is erg leuk om zoveel reacties te krijgen. Ik heb straks ook aardig wat lootjes te schrijven…

 • YokkoBears schreef:

  Janet, Van Harte Gefeliciteerd met je éénjarige weblog.
  Vrijdag een gezellige dag gewenst,
  en veel succes.

 • sharon schreef:

  Ja, Wat leuk. Gefeliciteerd met je eerste jaar!! I read and enjoy, and sometimes practice my very rusty dutch … dankje.

  ******************************************

  Dankjewel en fijn om te horen dat ik ook nog voor een beetje oefening zorg. Waar woon je nu?

 • Mary schreef:

  beter laat dan nooit, maar nog gefeliciteerd …. er is zoveel te beleven in weblogland, dus hier kom ik ook af en toe even binnenwippen om al het moois wat je tentoonstelt, te bewonderen !!!

 • Marianne D schreef:

  Hallo Janet!
  Van harte gefeliciteerd met je eerste weblogverjaardag!Op naar de tweede en veel succes met het bedenken van alle leuke patroontjes…

 • cecile schreef:

  Hallo janet, gefeliciteerd met je weblogverjaardag. Ik heb net voor het knutselvriendinnenclubje voor de kerst 7 rolmaatjes bekleed met vilt en een rendier erop. Die van jouw is prachtig, die ik zeker ga bestellen voor in mijn eigen naaidoosje. Ik kijk regelmatig op je weblog, jaloers op al je mooie spulletjes. Ik ben ook druk aan het verzamelen. groeten cecile

 • cecile schreef:

  Hallo janet, gefeliciteerd met je weblogverjaardag. Ik heb net voor het knutselvriendinnenclubje voor de kerst 7 rolmaatjes bekleed met vilt en een rendier erop. Die van jouw is prachtig, die ik zeker ga bestellen voor in mijn eigen naaidoosje. Ik kijk regelmatig op je weblog, jaloers op al je mooie spulletjes. Ik ben ook druk aan het verzamelen. groeten cecile

 • cecile schreef:

  Hallo janet, gefeliciteerd met je weblogverjaardag. Ik heb net voor het knutselvriendinnenclubje voor de kerst 7 rolmaatjes bekleed met vilt en een rendier erop. Die van jouw is prachtig, die ik zeker ga bestellen voor in mijn eigen naaidoosje. Ik kijk regelmatig op je weblog, jaloers op al je mooie spulletjes. Ik ben ook druk aan het verzamelen. groeten cecile

 • Martine schreef:

  Gefeliciteerd! Ik heb al wel eens eerder gezegd dat ik je erg inspirerend vind en ik kijk ook een paar keer per week op je weblog. Ik vind het knap dat je er elke keer weer wat nieuws op weet te zetten. Ga zo door!!
  groetjes Martine

 • Sonnja schreef:

  Beetje laat, maar toch nog gefeliciteerd!

  Groetjes Sonnja

 • Sonja schreef:

  Hee Janet,

  Ook van mij nog van harte gefeliciteerd. Super!!!

  ******************************************

  Hee Son,

  Dankjewel!

 • jose schreef:

  OOk wat laat maar toch nog Van Harte Gefeliciteerd.
  Kijk regelmatig een heel leuk en gezellige web-log.
  Groetjes Jose

  ******************************************

  Beter laat dan nooit, hartstikke bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.