Hobby 2007

Standje_breibrink

Gistermiddag zijn we naar de beurs “Hobby 2007” in Leeuwarden geweest. De beurs bestaat al jaren en ook al woon ik maar een half uurtje van Leeuwarden, dit was de eerste keer dat ik er een kijkje nam.

De beurs was verdeeld over 3 hallen en er was een breed aanbod van hobby’s. Van duiven tot kaarten maken en van de leesmap tot scrapbooking. Beetje teveel standjes met kaarten maken en met kralen en veel te weinig standjes met handwerk dingen.

Gelukkig werd het een beetje goed gemaakt door bijv. De Opkamer, Grootmoeders knopendoos en natuurlijk De Breibrink. Janet had een aantal voorbeelden van NenneDesign patronen van me geleend en die stonden in haar standje.

Ik heb er nog over nagedacht om er zelf met een standje te gaan staan, maar ik denk dat dat eerst wel bij denken blijft. Het is mij net iets teveel hobby’s bij elkaar.

comments: 1 »
november 12, 2007 under Beurzen, Handwerken, NenneDesign

One Response to "Hobby 2007"

  • Corrie schreef:

    daar raakte ik even in de war van Janet die een aantal Nenne design patronen had geleend. Ik ben een beetje moe en dan denk ik niet meer zo snel (^_^)

    ******************************************

    Het is ook wel een beetje verwarrend. Het grappige was dat Janet haar moeder mijn naam was vergeten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.