Nieuwe patronen in de winkel!

Vanaf vandaag liggen de nieuwe patronen in de NenneDesign winkel. Bij het patroon “Aardbei” wat je hierboven ziet, zit een klein knoopje in de vorm van een jampotje en je kunt het borduurlinnen er los bij bestellen. Het garen is gewoon DMC.

En natuurlijk weer een GIVE AWAY, om te vieren dat er nieuwe patronen zijn! Deze keer is het de Aardbei. Reageer op dit bericht voor zondag 22 april middernacht om kans te maken op dit patroon. Maandag maak ik de winnaar bekend, succes!

En dan de kleintjes die je hieronder ziet. Die kun je op 3 manieren bestellen:

  1. Alleen het patroontje, incl. knoopje als dat gebruikt wordt
  2. Patroontje met stof en garen
  3. Patroontje met stof, garen en lijstje

Het zijn: Papa en Mama, leuk voor Vader- en Moederdag (kan nog net). Jongen en Meisje, voor een geboorte. Samen en Huisje Love kun je gebruiken voor trouwerijen, verlovingen, jubileums enz. Koffie/Thee Vrouwtje voor een koffie/thee leut en Hanger Huisje is gewoon schattig (incl. klein hangertje).
Er zijn 3 “I love to” hartjes, I love to Stitch, I Love to Quilt en I Love to Sew, alle drie met een knoopje in de vorm van een hartje. Leuk voor een handwerkvriendin of voor jezelf. En dan nog het lieve Engeltje, voor een speciaal iemand of voor iemand die wel een beschermengeltje kan gebruiken, en wie kan dat nu niet.

De gebruikte knoopjes (Jampotje en diverse hartjes) zijn ook los te bestellen, kijk hiervoor in het menu onder Knoopjes.

Als je meerdere kleintjes met stof, garen en lijstje wilt bestellen moet je er rekening mee houden dat er 2 tegelijk per brievenbuspost kunnen worden verzonden. Als je meer dingen wilt bestellen, worden het meerdere pakketjes of pakketpost (wat maar voordeliger uitkomt)

Volgende week komt er ook nog een patroon waar alle kleintjes op staan, dus wil je ze allemaal (zonder stof, garen en lijstje maar wel met knoopjes) heb dan nog even geduld.

Tot zover het laatste NenneDesign nieuws, nog een fijne zondag!

21 Responses to "Nieuwe patronen in de winkel!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.