Lijstjes voor de kleintjes

Druk bezig met de voorbereidingen van de pakketjes voor de Kleintjes. En ik kwam er achter dat dat ook inhield om uit meer dan 40 lijstjes de vastgeplakte glaasjes te halen. Ik vind het zonde als er voor een borduurwerkje glas zit, je mist dan eigenlijk het hele effect van hoe mooi de steekjes op de stof liggen, dus het 3D effect.

Dus met veel gepruts nu alle glaasjes eruit en toch maar 1 pleister! Ik vind het erg knap van mezelf
Als je straks een pakketje wil gaan bestellen dan weet je alvast dat er geen glaasje in het lijstje zit. Wil je nu echt per se met glas meld het dan even bij je bestelling, ik heb een paar bewaard.

De bedoeling is dat alle kleintjes los als pakketje te bestellen zijn, maar er komt ook 1 patroon waar alle kleintjes opstaan, misschien wel met de mogelijkheid om de stof er los bij te bestellen, dat ga ik nog even bekijken.

Hier de foto die op het verzamelpatroon komt. Alles is in bestelling dus nog heel even geduld.

comments: 1 »

One Response to "Lijstjes voor de kleintjes"

  • theda schreef:

    Erg leuk en ik hoop er één te bestellen t.z.t. Wat heerlijk dat jij ook niet houdt van glas voor borduurwerk! Ik heb dat in het verleden menigeen proberen af te raden, niet altijd met succes eerlijk gezegd, want dan werd het borduurwerk vuil. Maar goed, toen werd er ook nog veel in huis gerookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.