Winnaar en juli/augustus

Naam Jellie

De winnaar van deze keer is geworden: Jellie! Maar goed dat je het nog een keer geprobeerd hebt Jellie want nu ben je toch echt de gelukkige! Mail me maar even.

Mode 1956 Freebee Wouter geb Voor juli en augustus is de aanbieding het patroon "Mode 1956" ook deze voor maar x80 3,95.
En de freebee voor de aankomende 2 maanden is het laatste deel van "Wouter".

Deze keer gaat in de verloting dus het patroon "Mode 1956". Om mee te doen reageer je op dit berichtje. Dit kan t/m woensdagavond, donderdag wordt de winnaar weer bekend gemaakt. Succes!

Dat de vieze warme dagen toch nog ergens goed voor kunnen zijn zie je op de foto hier onder. 451 hexagonnetjes zette ik in elkaar …. 451! Niet te geloven dat het er zoveel zijn …

Hexagon japans 1a

10 Responses to "Winnaar en juli/augustus"

 • miriam schreef:

  Allereerst jellie van harte gefeliciteerd en heel veel plezier me je patroon.

  wow dat zijn er inderdaad veel zeg doe het je niet na het zijn wel allemaal mooie kleurtjes bij elkaar.

  Ook wil ik deze keer wel weer meedoen aan de verloting vind dit patroon prachtig.
  Bedankt weer voor de freebee.

  groetjes ? miriam

 • Ina schreef:

  Jellie gefeliciteerd met het winnen van het patroon en veel borduurplezier. Ik ben meer van het borduren dus wat zijn precies hexagonnetjes! Dat het er heeel veeel zijn kan je op de foto wel zien, maar 451 zijn er echt heeeel veeeel. Zal menig zweetdruppeltje gekost hebben en waar haal je het geduld vandaan. Trouwens nog bedankt voor de freebee en dit is voor mij de eerste keer dat ik mee doe aan de verloting. Succes met de hexagonnetjes! en een fijn weekend

  Groetjes,
  Ina

 • Lida schreef:

  Ik zie dat je net als ik de gonnetjes rijg, heb het geprobeerd met plakken, maar beviel niet echt!Wat een enorm aantal, veel plezier met het verder verwerken, groetjes
  Lida

 • Janet schreef:

  Hoi Ina,
  Hexagonnetjes zijn 6 kantige (of hoekige) vormen. Je rijgt om de kartonnen vormpjes een lapje stof en naait die weer aan elkaar. Daarna niet vergeten het kartonnetje er weer uit te halen. Hier http://youtu.be/0gePOfMiIxQ kun je zien hoe je ze maakt.
  Het kost trouwens weinig zweetdruppeltjes, het is zelfs bijna meditatief!

  Groetjes Janet

 • Janet schreef:

  Hoi Lida,

  Plakken heb ik nooit geprobeerd, dat leek me bij voorbaat al teveel gepruts. Hiermee ga je lekker op de bank zitten, lekker relaxed werkje.

  Groetjes Janet

 • Anneke schreef:

  Hoi Janet,

  Ik doe graag mee met de verloting van het patroontje mode 1956.
  Groetjes Anneke

 • Ja, ik zit bij het maken van hexagonnetjes ook heerlijk op de bank, ik maak kleintjes en maak die aan elkaar tot een rij die ik dan weer op een gastendoekje naai, maar momenteel maak ik kleine borduurtjes om in speldenkussentjes te verwerken. Op mijn weblog onder de categorie handwerken en breien schrijf ik erover.
  Natuurlijk doe ik ook weer mee met de verloting.
  Wat ga je maken Janet van die bloemen? Of heb je daar al overgeschreven.
  Groetjes Theda

 • Dora schreef:

  Leuk die hexagonnen. Ik doe ook graag mee met de verloting.
  Groeten, Dora

 • Nennedesign schreef:

  Ik denk dat het een klein quiltje of een groot kussenhoes gaat worden, dat moet ik nog even bekijken. Blijft leuk werk hé!

 • Ria schreef:

  Wat een leuk patroontje mode 1956, ik wil graag meedoen met de verloting.

  Groetjes Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.