Wie heeft Mister Snowman gewonnen …?

Het is Miny geworden, van harte gefeliciteerd! Ik geloof dat ik je adres wel heb, want volgens mij heb je al een keer eerder een Give Away gewonnen, maar geef het me toch voor de zekerheid nog maar even door via Contact.

Nu dan de laatste Give Away van dit jaar, het zijn weer 2 patronen tegelijk. Het kan nog net voor de kerst, deze leuke kerstpatroontjes:

Christmas is the day

Christmas is the day

Peace on earth

Je kunt ze zelfs nog afkrijgen voor de kerstdagen, ze zijn niet zo groot. En anders heerlijk bij de Kerstboom en het kacheltje kruipen met je Kerstborduurwerkje ….

1 van de 2 kun je winnen door op dit berichtje te reageren. Dit kan tot donderdagavond 15 december, vrijdag de 16de maak ik 2 winnaars bekend
Allemaal heel veel succes!

Nu weer snel verder met Sinterklaas gedichten maken, speciaal voor onze familie komt de Sint zondag nog even uit Spanje terug en gaan we dat vieren met surprises, gedichten en héél veel cadeautjes …. hoop ik …. volgens mij ben ik wel lief geweest ….

comments: 34 »

34 Responses to "Wie heeft Mister Snowman gewonnen …?"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.