Sinterklaas

Beetje laat, maar gister hebben we nog gezellig Sinterklaas gevierd met mijn zus, haar vriend en haar kindertjes en mijn ouders. Heel erg leuk met gedichten, surprises, raadsels en natuurlijk mooie cadeautjes! Hierboven zie je de dingen waar Sint mij mee verwend heeft, een mooie col-sjaal, breipennen, een leuke kaars en een mooie ketting. Ik kreeg ook nog een surprise, een hand gemaakt van gips. Maar Sint vond hem toch nog wat te witjes en heeft hem eerst weer meegenomen, als het goed is krijg ik hem later beschilderd terug …. ik hou jullie op de hoogte! Heel erg bedankt voor al het moois Sinterklaasje!

Dit jaar had ik het lootje van mijn vader getrokken en heb voor hem deze computer van vilt gemaakt. Er mankeert iets aan zijn eigen computer en dit is er eentje waar niks aan kapot kan. Het scherm (met z’n eigen website erop) en het toetsenbord heb ik op stof geprint en daarna op het vilt genaaid. De muis is een “echte” muis, hij gaat aan de achterkant met een vetertje los en daaruit kwam een flesje deodorant.

Voor mijn moeder en zus had ik van Zpagetti een kussen gehaakt. Ik kon nergens een patroon vinden dus ik heb het zelf gemaakt met behulp van een foto, ze zijn aardig gelukt voor een niet met regelmaat hakend iemand.
En zo zit de Sinterklaas drukte en gezelligheid er ook voor ons weer op. De voorpret, het gezellig avondje en de napret waren allemaal even leuk.

comments: 1 »

One Response to "Sinterklaas"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.