Weer een gevuld mandje

Boefie_mandje

De Sneekweek zit er weer op en het was bere bere gezellig. Ben nu weer een beetje aan het bijkomen, opdrogen, uitslapen en bijtanken.

Ik ben druk bezig om m’n kamer op te ruimen en het een beetje gezellig te maken. Het lijkt nu zo nu en dan wel een opslagplaats, dat is niet echt sfeervol en het werkt ook niet echt inspirerend. Ik had nog een paar leuke mandjes buiten staan (waar ik het in deze log al over had) die ik een beetje schoongeborsteld heb. Het was de bedoeling dat ik er wat leuke stofjes of wol in zou doen, maar zoals je op bovenstaande foto ziet, was ik alweer te laat. Ik ben niet de enige die gek is op mandjes!

comments: 4 »
augustus 13, 2007 under Dieren, Poezen

4 Responses to "Weer een gevuld mandje"

 • Corrie schreef:

  Ha,ha, Jnet, of je ze nu buiten zet of binnen, ze volgen hun huisje als een slak. Dat wordt nieuwe kopen. heb je lekker genoten van de Sneekweek? Hoe vermoeid je misschien ook bent, het geeft toch ook heel veel energie, geniet lekker na en ik ben blij dat je er weer bent :- )

  ******************************************

  Hé Corrie,
  De Sneekweek was hartstikke gezellig en het is ook heel gezellig om een paar avondjes door te zakken met oude bekenden, maar ik ben wel blij dat het normale leven weer een beetje op gang is gekomen. En ook erg leuk om jou weer te “spreken” en ik verwacht je natuurlijk wel in Enkhuizen dat moet toch lukken?! Ik neem de hotseknotsen sowieso voor je mee!

 • Joke schreef:

  Fijn dat je het gezellig hebt gehad. Hoeveel van die mandjes kun je nog vullen?

  ******************************************

  Nog eentje, maar dat is meer een formaatje voor Patsertje Punch Piet!

 • Dees schreef:

  wat een lieverdje,zo’n mandje wil toch iedereen??
  xoxo

  ******************************************

  Ja dit kun je zelf nooit zo mooi vullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.