Mandjes met inhoud

Kereltje_mandje

Ik was druk bezig geweest om een aantal mandjes lekker schoon te boenen en had ze even in het zonnetje te drogen gezet. Na een tijdje zou ik ze naar binnen halen, maar zag dat de middelste ineens last had van rode haargroei….
En wie lag daar lekker in z’n nieuwste holletje, Kereltje! Hij vind het heerlijk om in mandjes en kistjes te kruipen, lekker beschut.

Kereltje_mandje_1 Kereltje_mandje_2

comments: 4 »
augustus 2, 2007 under Dieren, Kereltje, Poezen

4 Responses to "Mandjes met inhoud"

 • lynda schreef:

  Dit herken ik, minoes propt zich helemaal in mijn handwerkbakje naast de bank.Heerlijk die poezenbeesten.

 • Hilly schreef:

  wat een snoepie,ieder huishouden zou minstens een rode kater moeten hebben….enne 1 lapjespoes

  ******************************************

  Ja rode katers zijn helemaal leuk. Gelukkig noemde je ook nog even de lapjespoes want er zat iemand over mijn schouder mee te lezen, die erg snel op haar poezelige teentjes is getrapt!

 • evelyne schreef:

  …….onze guust ligt heel graag in een doosje …..dan ligt hij prinsheerlijk te slapen op oud papier ….het allerheerlijkst vindt hij slapen op pasgestreken wasgoed …hij slaapt dan tot onze 25 maanden oude dochter hem gevonden heeft en dan heel enthousiast ” uussst,uuussst” roept dan gaat hij op het dak van de garage verder gaan rusten

 • Joke schreef:

  Dit zou ons Kereltje kunnen zijn! Wat kunnen katten het zich toch heerlijk maken. Binnenkort wordt hier een kraammandje gevuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.