Pakketjes zusjes

Poppen_pakketjes

Voordat je een pakketje van één van de zusjes de deur uit hebt, moet er nog wel even wat gebeuren. Er moet worden, geschreven, gemeten, gesneden, gestreken, geponst, geteld, geknipt, gevouwen en (in)gepakt. Maar dat is dan ook wel weer therapeutisch werk.
Hierbij wil ik ook iedereen nog even bedanken voor de leuke reacties op de poppen, natuurlijk ook mede namens de dames zelf. (dit moest ik zeggen, anders worden ze boos op me. En ze zijn met z’n zevenen…..)

comments: 4 »
augustus 1, 2007 under NenneDesign

4 Responses to "Pakketjes zusjes"

 • Joke schreef:

  Veel succes met je therapie. Ik wacht met smart op een zusje, heb al 3 hele lieve maar er kan er altijd een bij niet waar?

 • lynda schreef:

  aaaah wat een dotjes zijn het zal ik ook??? Nog even denken….

  ******************************************

  Je pakje gaat morgen op de bus!

 • Corrie schreef:

  Als ik bij je in de buurt woonde zou ik je graag helpen met het maken van de pakketjes, ik snap helemaal dat je het hterapeutisch noemt, ik heb dat precies eender met zulke projecten (zo noem ik dat) en ik heb een paar vriendinnen die zo mee zouden doen, of je elkaar daarop uit kiest. En wat een grap met Kereltje (heet ie zo? Wat een enige naam voor een kat!) een mand met rode haargroei, ha,ha,ha!

  ******************************************

  Het is ook best wel leuk werk, alleen een beetje veel. En het vervelende is het wachten op de benodigdheden. Iedereen heeft vakantie, dus wat ik ook bestel, ik moet overal op wachten. Vandaag weer wat garen binnen gekregen, dus ik kan weer even verder!
  Ja, de kat heet Kereltje en hij doet z’n naam ook echt eer aan, maar het is een poepie!

 • lynda schreef:

  Ik lig al voor de deur,zie ik de postbodemevrouw al komen!!!:]]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.