Meet the Sisters

Mag ik even voorstellen ….. de Hobby zusjes!

Als eerste, zusje Handwerken
Ze heeft een mooi paars gebloemd linnen jurkje aan met een borduurtje erop van allemaal handwerkdingetjes. Daaronder een wit linnen broekje en natuurlijk, niet te vergeten, aan haar jurkje het hartje met de tekst “Made with Love”.
Pop_handwerken

Als tweede, zusje Kokkerellen
Ook zij heeft een gebloemd linnen jurkje aan, maar dan lichtblauw. Op het borduurtje op haar jurkje staan allemaal keukendingetjes, want ze is gek op koken! En ze heeft ook een wit linnen broekje aan en aan haar jurkje ook het lieve hartje.
Pop_kokkerellen

En als derde, zusje Tuinieren
Haar jurkje is natuurlijk groen en ook van linnen. Er op staan kleine borduurtjes van allemaal tuindingetjes, want dit is echt een buitenmeisje! Ook zij heeft een wit linnen broekje (al had ik voor haar misschien een andere kleur moeten nemen, want ze komt wel vaak onder de modder thuis) en ook bij haar mag het kleine hartje niet ontbreken.
Pop_tuinieren

Als je meer over de zusjes wilt weten, kijk dan op www.NenneDesign.nl.

4 Responses to "Meet the Sisters"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.