Waakhond

Hondje

Een tijdje geleden zag ik bij mijn lectuurmannetje een heel leuk blad, het heette “Knippie Knuffels”. Ik heb het natuurlijk meegenomen en geen moment spijt gehad. Er staan ongelooflijk leuke knuffels in, zo ook dit hondje. Het was officieel een toilettas, maar ik vond hem leuker als gewone knuffel. Ik heb nog twee hondjes gemaakt voor mijn neefjes en een bijpassend poesje voor mijn nichtje.

Ik heb een kistje waar ik al m’n messen en scherpe dingen in bewaar en daar heb ik een kleiner modelletje van het hondje op gemaakt. Hij ligt daar de hele dag op z’n kussentje mijn messen te bewaken en zoals je ziet is mijn waakhond “Rex” erg gevaarlijk …..

Waakhond_rex

comments: 3 »
november 17, 2006 under Handwerken, Naaien

3 Responses to "Waakhond"

 • Mirjam5787 schreef:

  Wat leuk die hond op het kistje! Heel origineel!

 • anja schreef:

  Hallo,

  Wat een leuke hond!!!
  Hij is echt zo geweldig dat ik het bijna niet durf te vragen, maar; Mag ik een kopie van het patroon? Zodat ik er een voor mijn zoontje kan maken?

  Groetjes Anja

 • Anne-Marije schreef:

  als anja er een kopie van mag mag ik er dan ook een? ikben helemaal weg van dat hondje!ik zal hem in elk geval niet doorverkopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.