Pjukavondje

Rommel_pjukavond

Gisteravond was het weer tijd voor het tweewekelijkse “Pjukavondje”. Mijn zus Tico, mijn vriendin Esther en mijn oud-collega Hinke komen dan hier om gezellig een avondje te “pjukken”.
Tot nu toe was iedereen met z’n eigen dingetje bezig. Tico aan het borduren, Hinke aan het Quilten en Esther deed opdrachten voor haar naaicursus. Gisteravond heb ik gevraagd of ze het leuk zouden vinden om een naaisetje te maken en daar werd heel positief op gereageerd .

Zoals ik al eerder schreef ben ik druk bezig met het ontwerpen van naaisetjes. Ik had een paar ontwerpjes klaar en ze hebben allemaal gekozen voor onderstaand patroontje. Maar het leuke is dat iedereen het in zelfgekozen kleuren gaat maken, dus ik ben erg nieuwschierig naar hoe het er straks allemaal uit gaat zien.
Ik ben zelf nu druk bezig met een bijpassende biscornu en scissor-fob.

Het resultaat van de verschillende kleuren naaisetjes kan nog wel even op zich laten wachten ben ik bang, want ze hebben allemaal of een full-time baan of kleine kinderen, dus borduren ze alleen hier en dat is maar 1x in de 2 weken.

Iedereen moest natuurlijk ook bijpassende kraaltjes, knoopjes, garen en stof uitzoeken, dus alles ligt hier nu op een grote hoop zoals je hier boven kunt zien.
Tijd om op te ruimen!

Needlebook_blauw_4

comments: 0 »
november 16, 2006 under Borduren, NenneDesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.