The Houses of Hawk Run Hollow deel 5

The_houses_of_hawk_run_hollow_5

Huisje 5 van “The Houses of Hawk Run Hollow” is nu ook af. Je struikelt hier de laatste tijd wel over de huisjes, maar het is ook zó leuk!

The_houses_of_hawk_run_hollow_5b

Het is heerlijk relaxt borduren omdat het geen moeilijke patronen zijn met allemaal stukjes van verschillende kleuren. Je kunt hierbij echt “meters maken” en dat is ook best wel eens lekker.

The_houses_of_hawk_run_hollow_5a

Zoals je misschien wel weet ben ik door de MS altijd moe, de ene dag is het erger dan de andere, maar moe ben ik altijd. Daarbij wordt ik van veel dingen ook nog erger moe. Sociale dingen zijn erg vermoeiend en zelfs een kaartspelletje op de computer kan al teveel zijn.
Het mooie aan dit vervelende verhaal is, dat ik niet moe wordt van borduren! Als ik na een vermoeiende dag op de bank kruip met mijn borduurwerkje is dat heerlijk ontspannend en geeft het heel veel rust. Je kan je vast wel voorstellen hoe vreselijk blij ik hiermee ben.
Vandaar dat deze huisjes ook aardig opschieten en ik heb ook het 1ste huisje van de “Remember me” serie van Blackbird Designs al af. Maar die komt later nog.
Hieronder zie je hoever de lap nu gevorderd is, ik ben bijna op de helft.

The_houses_of_hawk_run_hollow_5c

comments: 3 »
maart 16, 2010 under Borduren, Handwerken, Hawk Run Hollow

3 Responses to "The Houses of Hawk Run Hollow deel 5"

 • theda schreef:

  Wat fijn Janet, dat je zo je ontspanning kunt vinden. Kan het me helemaal inleven, vroeger had ik dat met breien, na een drukke dag ( 4 kinderen) even een uurtje breien en het was weer oké, alles glijdt dan van je af. Nu geven ook borduren en hexagonnetjes maken die rust. Hoe of wat je ook doet, een stuk rust en voor jezelf bezig zijn heeft een mens nodig.

 • Petra schreef:

  Wat ziet dat er mooi uit. Het is wel een fijn ontspannend werkje om te doen. Mijn eerste huisje is ook klaar en de kleuren staan zo mooi bij elkaar. Succes met de volgende huisjes.

  Petra

 • Petra M schreef:

  Wat wordt hij mooi ik vind het ook een geweldig patroon en fijn dat je je zo kunt ontspannen bij het borduren. Ik ben druk bezig met de sokjes van het kerstsokken cafe want die liggen al een jaar te wachten en ik vind het ook erg ontspannend. Ben ook benieuwd naar je huis van de remember me serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.