Applicatievirus

Een_jaartje_huisjes_1
Het applicatievirus heeft hier een beetje toegeslagen geloof ik. Mijn vriend is nog niet besmet, maar ik heb het aardig te pakken.
Vorige week liet ik hier al mijn eerste poging zien en hier zie je dan mijn tweede poging. Het is het 1ste huisje uit de freebee serie “Een jaartje huisjes” van Jookies.
Ik heb het weer gedaan met paper-piecing (niet met freezer paper maar met gewoon papier) en de kleine gedeelten met needle turn.
Er moet nog een blokjes rand omheen, maar die wil ik eigenlijk maken van de stofjes die ik voor de huisjes heb gebruikt, dus eerst nog wet meer huisjes appliceren. De achtergrond stof heb ik geverfd met koffie.

Ondertussen ben ik begonnen met huisje 2, maar dat ga ik weer met een andere techniek proberen. Als je het plaatje hieronder vergroot, kun je lezen hoe. Het eerste lapje heb ik al gedaan met deze techniek en het werkt perfect. Ik vond deze uitleg hier.
Applicatie_freezer_paper_anders

comments: 3 »
maart 15, 2010 under Appliceren, Een Jaartje Huisjes, Handwerken

3 Responses to "Applicatievirus"

 • Ines schreef:

  Hihi jij ook al, ik zet de mijne er vanavond op, heb net het randje erom heen gedaan, ze zijn leuk die huisjes van Jookies.

  Groetjes
  Ines

 • Petra M schreef:

  Leuk het ziet er goed uit en de manier die je hier laat zien die gebruik ik ook erg veel en het gaat altijd erg goed.

 • Janet schreef:

  @INES, ik heb je huisje al even bewonderd.
  PETRA M, ik ben verschillende technieken aan het proberen, maar dit is wel een hele handige. Ik snap dat je dit ook veel gebruikt en ik heb even op je weblog gekeken, je maakt erg mooie dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.