Sneak preview merklapjes

NenneDesign sneak preview 7

Hier een klein voorproefje van mijn nieuwe merklapjes, gebaseerd op de mooie oude merklappen, maar dan op z'n NenneDesign's. Op de 1 o.a. een schattig huisje en stoere boerinnetjes en op de ander vrolijke tulpjes en konijntjes. Op beide kun je een jaartal en monogrammen borduren, ABC en cijfers zitten bij het patroon.
Zoals ik hier al schreef wilde ik ze graag borduren met hetzelfde verlopende garen als Every House, maar ik was ook wel heel nieuwsgierig naar hoe ze zouden worden met het licht grijze garen op de mooie taupe stof. Ja en wat doe je dan …. dan borduur je ze in beide kleuren!

NenneDesign sneak preview 7a

Ik weet nog steeds niet welke ik nu mooier vind …. maar nu ik ze allebei geborduurd heb hoef ik eigenlijk ook niet meer te kiezen.
Er is nog een vierkant merklapje in de maak, die ik ook weer in allebei de kleuren wil borduren. Daarna worden van al mijn nieuwe patronen foto's gemaakt en dan komen ze met z'n allen in de winkel. Ik krijg al veel mailtjes, ook over het huisjesquiltje, met de vraag wanneer het verkrijgbaar is. Nog heel even geduld, ik hoop het met een paar weken klaar te kunnen krijgen.

NenneDesign sneak preview 7b Hier nog even een voor-en-na-tje van het boerinnetje op 1 van de merklapjes, het groeit onder je handen ….

 

comments: 3 »
april 18, 2011 under Borduren, Handwerken, NenneDesign

3 Responses to "Sneak preview merklapjes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.