Homes Sweet Homes ….

NenneDesign Homes Sweet Homes 1b

…. dat is de naam geworden van de huisjesquilt. Hij is nu helemaal af, zelfs met quillabel en al, en hangt in de woonkamer aan de muur. Helemaal mijn kleurtjes dus hij mag mooi even blijven hangen. NenneDesign Homes Sweet Homes 1c In dit logje schreef ik al over de stofjes die ik gebruikt heb, de afwerkrand is volgens mij ook een stofje van Bep of van Jookies …. ik had het al een tijdje in mijn voorraad dus eigenlijk geen idee meer waar het vandaan komt.
Maar het leuke aan een quilt vind ik, dat je er helemaal iets eigens van kunt maken, door heerlijk je eigen stofjes te gebruiken. Ik maak dan ook geen pakketjes, het komt gewoon als patroon straks in de winkel. Natuurlijk is wel het borduurlinnen en garen erbij te bestellen. Mocht je dezelfde stofjes willen gebruiken, kijk dan even hier.
NenneDesign Homes Sweet Homes 1d In het vorige logje over dit quiltje schreef ik dat ik nog zat te stinnen op een quiltlabel …. dit is hem geworden. De naam van het quiltje met daaronder ruimte voor je eigen naam en de datum. (Abc zit bij het patroon) En dan natuurlijk nog een rijtje kleine huisjes, wat, als je dit jaar op de beurs in Zwolle iets bij me gekocht hebt, je wel eens bekend voor kan komen ….
Ook dit heb ik afgewerkt met een klein kantje.
Nu dus de papieren patronen nog in elkaar zetten en mooie foto's laten maken. En dan kan het eindelijk in de winkel. Als het zover is, hoor je het natuurlijk meteen!

NenneDesign Homes Sweet Homes 1a

comments: 7 »
maart 31, 2011 under Borduren, Handwerken, NenneDesign, Quilten

7 Responses to "Homes Sweet Homes …."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.