September

Mode_1953Mode_1954
Mode_1955Mode_1956
Morgen is het alweer september, wat gaat de tijd toch snel, we gaan op naar de herfst. Natuurlijk heb ik ook nu weer een freebee en aanbiedingen op mijn site maar ik wilde eerste even mijn nieuwe ontwerpjes laten zien, je kunt de foto’s vergroten door erop te klikken. Hierboven zie je hoe de mode uit de jaren 1953, 1954, 1955 en 1956 geworden is. Ik heb ze hier met z’n vieren op een rijtje staan en dat is een heel mooi gezicht (al zeg ik het zelf….)
Ze zijn voor het eerst te koop op het Quilt en Borduur Festival in Enkhuizen van 10 t/m 12 september en daarna ook op mijn site. Het is mogelijk om een patroon te reserveren en af te halen in Enkhuizen, mocht je hier gebruik van willen maken, mail me dan even.
Bij de patronen zijn ook stof en garenpakketjes te krijgen, klik voor meer informatie op bovenstaande links van de jaartallen.
Natuurlijk ga ik ook weer een verloting aan vast plakken, maar dat doe ik als ze ook via mijn site te koop zijn. Nu eerst even over de “maandaanbieding”.

Collage_aanbieding_sepokt_09

Die is in de maanden september en oktober even wat anders dan anders. Er gaan een aantal patronen uit de collectie (zie foto) en de laatste stuks zijn deze maanden te koop voor de halve prijs. Ook op de beurzen in Enkhuizen en Rotterdam vind je een uitverkoopbak in mijn standje. OP = OP!
Deze maand gaan er vier in de verloting. Reageer op dit berichtje en noem een cijfer tussen 0 en 100.

Freebee_aankleedbeer_geb_2

De winnaars mogen zelf kiezen uit de aanbieding patronen. Je kunt meedoen t/m vrijdag, aankomend weekend maak ik de winnaars bekend.
De freebee van deze maand maakt het patroontje “Aankleedbeer” compleet.

comments: 26 »
augustus 31, 2009 under Freebees, Give Away, NenneDesign, Nieuwe patronen

26 Responses to "September"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.