Frederiksoord

Frederiksoord_09_1
Frederiksoord_09_1a

Vorige week vrijdag toch nog even de tijd en energie gevonden om een kijkje te nemen bij Quiltsporen door de Kolonie in Frederiksoord. Natuurlijk gingen mijn vriendin en ik om de quilts te bekijken, maar zeker ook omdat we wisten dat o.a. Bep en Jookies er zouden zijn en dat zijn toch wel onze favorieten. Natuurlijk was ik weer mijn fototoestel vergeten, maar Bep was zo aardig om me de eerste 2 foto’s te lenen, dankjewel! Op de bovenste zie je “het winkelcentrum” zoals Bep het noemt en op de ander zie je het standje van Bep. Jammer genoeg geen foto van het standje van Jookies want dat zag er ook weer erg leuk uit.
Frederiksoord_09_1b
Frederiksoord_09_1c

Ook deze keer bleef het geld niet in de beurs en hierboven zie je de lapjes die ik bij Bep kocht en het leuke speldenkussentje van Jookies.
Een aantal van de quilts die tentoongesteld werden waren erg mooi. Dat waren de mooie “oude” quilts want de lapjes aan elkaar naaierij heeft toch mijn voorkeur boven de moderne en wat meer abstractere quilts waarvan er vrij veel waren.
Het weer had wel iets beter gekund, het waaide erg hard waardoor er zo nu en dan wat spulletjes door de tentjes vlogen. Maar het was erg gezellig en toen wij er waren, ook droog!

comments: 3 »
september 3, 2009 under Eropuit, Handwerken, Quilten

3 Responses to "Frederiksoord"

 • Cisca - quiltpassion schreef:

  Wat heb je een leuke dingen gekocht. Ik was er ook graag naar toegegaan, maar het wachten is nu op Rotterdam-Ahoy, daar zullen Bep en Jookies ook wel staan.
  Ik hou ook meer van de “oude” quilts dan de hele moderne, ik kan het dan eigenlijk niet meer als een quilt zien. Maar anderen zullen die weer mooi vinden, smaken verschillen.
  Veel plezier met je aankopen.
  Groetjes, Cisca

 • Joke schreef:

  Het was gezellig jou en je vriendin weer te zien en spreken!

 • Janet schreef:

  @CISCA, je komt Bep en Jookies zeker tegen in Ahoy en mij trouwens ook! En gelukkig maar, dat smaken verschillen.
  @JOKE, wij ook en we zien elkaar weer in Rotterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.