Season Cows

Season_cows

Eindelijk zijn dan ook de Season Cows Spring, Summer, Autumn en Winter klaar. Het heeft even geduurd omdat ik tussendoor steeds weer met wat anders begon, maar nu zijn alle jaargetijden dan compleet.
De koetjes waren allemaal een beetje versleten en zijn daarom weer mooi gemaakt met wat patchwork lapjes. En ik moet zeggen, het staat ze goed!

Ik heb er niet net als bij de Season Sheep een quiltje van gemaakt, maar natuurlijk is dat wel mogelijk. Daarom zijn bij deze patroontjes ook de hangers te bestellen en natuurlijk ook het stof en WDW garen. Ook is er een “Season Cows Club” waarbij je eens in de 3 maanden een nieuw patroontje thuis gestuurd krijgt.

Het bevalt me zo goed om zo nu en dan eens iets weg te geven dus wilde ik het nu ook weer doen. Ik heb een getal opgeschreven tussen de 0 en 100, degene die het goed heeft of er het dichtste bij zit, wint alle vier patroontjes. Je kunt t/m maandag meedoen, dinsdag maak ik de winnaar bekend. Succes en een heel fijn weekend!

comments: 34 »

34 Responses to "Season Cows"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.