Naaiblik

Naaidoos_blik_1

Je zult wel denken, wat is dit nu weer??? Dat dacht ik ook toen ik tegen dit naaiblik aan liep. Het is een echte oude uitklapbare naaidoos maar dan van blik. Heel apart, ik heb nog nooit zoiets gezien.

Naaidoos_blik_1a

De doos is helemaal bewerkt en vooral de deksels zijn erg mooi. Aan de binnenkant zit hier en daar wel wat roest en als ik hem echt wil gaan gebruiken, zal ik misschien de binnenkant moeten bekleden of lakken. Maar hij blijft eerst even ongebruikt en hoeft dan alleen maar mooi te zijn!

6 Responses to "Naaiblik"

 • Petra schreef:

  heel mooi en bijzonder!! waar snuffel jij deze aparte dingen toch op? Erg leuk!

  ******************************************

  Eigenlijk overal en nergens. Ik ben gek op rommelmarkten en kringloopwinkels maar ik ben ook vaak op internet aan het struinen. En dat vind je gelukkig wel eens iets leuks!

 • Dit is wel een hele aparte.
  Wat leuk.

  ******************************************

  Ik had zelf ook nog nooit zoiets gezien, dus moest ie natuurlijk wel bij mijn verzameling!

 • inge schreef:

  hei, ik heb onlangs ook zo een naaiblik gekocht, onderaan staat victoria vermeld.
  volgens mijn ma was dit vroeger een merk van koekjes en had dit merk vaak spaaracties. het zou wel eens kunnen dat de vorige eigenaar van dit blik heel graag koekjes at…

  ******************************************

  Ik heb even gekeken en hier staat ook Victoria onder. Wat leuk om te weten dat je voor dit blik kon sparen door koekjes te eten! Bedankt voor deze informatie, ik vind het altijd erg leuk om meer te weten te komen over de dingen in mijn verzameling!

 • Lisette schreef:

  Wat mooi! Ik kwam pas een houten exemplaar tegen, maar ik heb hem niet meegenomen, want hij is zo zwaar en toch wel redelijk saai. Maar zoiets als dit heb ik nog nooit gezien; wat een juweeltje!

  ******************************************

  Ik had ook nog nooit zoiets gezien, dus mocht ie niet in mijn verzameling ontbreken!

 • Anja schreef:

  Wat een bijzonder blik heb je weer gescoord! Ik heb een vraagje aan jou (en de andere lezers): wat bepaalt nu of je een oude naaidoos wel of niet koopt? Ik heb er zelf eentje (in de weg) staan, en omdat ik bij jou en anderen lees dat hier vraag naar is, dacht ik iemand een plezier er mee te kunnen doen en zette de naaidoos (op poten) op Marktplaats. Wat denk je? Niets, geen enkele reactie! Ik ga hem dan maar naar de kringloop brengen, wellicht dat er daar iemand gelukkig mee te maken is, maar ik vraag me toch af waarom er geen reacties komen als er blijkbaar wel vraag naar is?!
  Jij misschien enig idee?
  Anja

  ******************************************

  Voor mij speelt alleen of ik een naaidoos wel of niet mooi of bijzonder vindt. Het hoeft dan helemaal niet veel waarde te hebben en een ander kan het wel helemaal niet mooi vinden, maar het hoort dan bij mijn verzameling omdat ik het mooi vindt, dus dat zegt niet zo heel veel.
  Het kan ook komen dat er niet op je naaidoos werd geboden, omdat er toch wel vrij veel aanbod is van de (even oneerbiedig) “13 in een dozijn” naaidozen.
  Als ik jou was zou ik hem nog niet naar de kringloop brengen en het toch later nog een keertje op MP proberen, misschien tref je dan net een geïntreseerde. Succes er mee!

 • Corrie schreef:

  Wat een schoonheid is dit! Prachtig die berwerkte deksels en van blxc3xadk! Dat is pas echt bijzonder, nog nooit eerder zoiets gezien en heel logisch dat je er geen weerstand aan kon bieden. Je rolmaatje staat te pronk Janet :- )

  ******************************************

  Ik heb even snel op je weblog gekeken (want ik moet nu snel heerlijk in de tuin aan het prutsen) en je rolmaatje gezien, mooi geworden zeg! Veel meetplezier ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.