We have a winner!

Verloting_koetjes

And the winner is ….. nr. 22! En dat is Nellie!
Zoals je ziet, had Boefie niet echt veel zin om de trekking te verrichten. Ik heb het winnende lootje bij haar in mand gelegd, om nog een beetje de indruk te wekken dat ze er toch nog iets mee te maken heeft gehad, maar ik denk niet dat het echt overtuigend is …

Nellie van harte gefeliciteerd! Als je me even je adresgegevens doorgeeft dan doe ik de patronen z.s.m. op de bus!

Bijna elke maand heb ik op www.NenneDesign.nl een nieuw patroon in de aanbieding. Ik vind het zo leuk om zo nu en dan iets weg te geven dat ik heb besloten om sowieso iedere keer een maandaanbieding te verloten. Lijkt me erg leuk. De volgende is zo rond 30 april en ik hoop dat jullie dan ook allemaal weer mee doen en weer van die leuke berichtjes achterlaten. Erg, erg leuk! Heel erg bedankt!

comments: 4 »
april 22, 2008 under Dieren, Give Away, NenneDesign, Poezen

4 Responses to "We have a winner!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.