Schaapjes sneeuw

Schaapjes_sneeuw

Nu is ook het geboortelapje voor Silke klaar, gelukkig hebben de pappa en mamma van Silke geen internetaansluiting omdat ze nog steeds in een zomerhuisje wonen. (doordat ze net vanuit Noorwegen weer naar Nederland zijn verhuisd zijn ze nog druk op zoek naar een eigen huis). Het moet voor hun natuurlijk nog even een verrassing blijven.

De schaapjes zijn geborduurd met Weeks Dye Works en de rest met DMC. Ik heb er als passe-partoutje een stukje gehaakt kant omheen gedaan en dat maakt het helemaal af.
Door het ontwerpen van dit geboortelapje ben ik ook op het idee van de Beestenboelkaartjes gekomen. Ik vond het wel leuk om eerst een kaartje met één schaapje te sturen en later het bijpassende geboortelapje cadeau te geven. Het kaartje werd zo leuk dat ik het niet bij een schaapje kon laten, er moesten meer beestjes bijkomen. En zo gezegd zo gedaan!

comments: 2 »
december 29, 2006 under Borduren, Handwerken, NenneDesign

2 Responses to "Schaapjes sneeuw"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.