Confetti

Confetti

Gister de eerste 3 kaartjes uit de Beestenboel serie op www.NenneDesign.nl gezet. Maar voor het van idee tot compleet pakketje geworden is, is er al heel wat tijd en werk verstreken.

Het zijn complete pakketjes met borduurlinnen, garen, stof, ophanglintje en knoopjes en dat moet er allemaal wel goed uitzien natuurlijk. Dus het borduurgaren moet op een kaartje met de nummers erbij. En daar moeten gaatjes in om het garen eraan te kunnen hangen. Nu kun je daarvoor een simpele gaatjesknipper gebruiken, maar een leuk figuurtje maakt het nog net iets leuker. Dus de gaatjes zijn kleine kroontjes of hartjes of iets dergelijks geworden. Daardoor lijkt het hier zo nu en dan wel carnaval want er zit geen opvangbakje aan een pons/stans.

Kaart_poesje_1

Ik krijg erg leuke reacties op de kaartjes die ik zelf verstuurd heb. Het wordt erg leuk gevonden dat ze zo als klein schilderijtje op bijv. de babykamer kunnen worden gehangen.

comments: 0 »
december 28, 2006 under Borduren, Handwerken, NenneDesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.