Kerst cadeautjes

Boeken_breien_en_kralen

Ik ben eigenlijk wel een beetje blij dat het normale leven weer wat aan het terugkomen is. Gezellig hoor al die feestdagen, maar wat vreet dat een energie en ik heb nog zoveel te doen voor de handwerkbeurs. Maar het duurt nog 1,5 maand dus het gaat heus wel lukken!

Op de foto hierboven staan 2 boeken die ik met kerst heb gekregen. Het eerste is een breiboek voor beginnende breisters, ik dus. Er staan hele duidelijke foto’s van alle steken in en ook nog leuke patroontjes voor bijv. handschoentjes en beenwarmers.

Boek_breien

Wat er ook in staat zijn 2 hondenjasjes, daar heb ik even erg om moeten lachen. De bovenste heeft een haaienvin op z’n rug. Ik heb geen hond, maar als ik er wel één had dan weet ik niet of ik hem dit aan zou doen. Je dagen als stoere hond zijn dan wel voorbij.

Het tweede boek gaat over kralenrijgtechnieken en dat ziet er ook allemaal weer erg interessant uit, misschien ook nog maar eens proberen….

comments: 3 »
januari 2, 2007 under Boeken, Breien, Handwerkboeken, Handwerken

3 Responses to "Kerst cadeautjes"

 • Marga schreef:

  Wat een mooie boeken! Je hebt in ieder geval een heel fris nieuw jaar om te leren breien
  Natuurlijk van mij ook de beste wensen voor het komende jaar en ook veel gezondheid toegewenst.

 • Madelon schreef:

  Hallo,ik vond uw weblog,omdat ik op zoek ben naar breipatronen voor hondenjasjes.
  Deze jasjes worden in buitenlandse dierenasiels gebruikt, om de honden enigszins warm te houden. Zou u mij een kopie van de patronen kunnen sturen?
  Met vriendelijke groet,
  Madelon

  ******************************************

  Hallo Madelon,

  Ondanks dat ik het een heel goed doel vind, kan ik je niet helpen aan een kopie. Het boek is nl nog gewoon in de winkel te koop en ik maak geen kopeën van patronen die nog gewoon te krijgen zijn. Ik kan je wel het ISBN nummers geven. Die zijn: ISBN-13: 978-1-40547-838-0 of ISBN-10: 1-40547-838-1.
  Veel succes!

  Groetjes Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.