SAL 2016 “Little Sampler” deel 6

Sal 2016 deel 6

Tijd voor deel 6 van de SAL! Het schiet lekker op hierna nog maar 3 deeltjes en dan is hij compleet.

Deze keer wordt het bos nog meer uitgebreid met nog een rijtje boompjes. Dit om zeker te weten dat de vogel wel een goede plek vindt om te landen en zo weer thuis te komen.

Op het moment is hier de kachel aangeslagen en misschien is het dus tijd om met dikke sokken voor de kachel dit deeltje van de SAL te gaan maken

Hier is het pdfje:

SAL 2016 deel 6

Ik kreeg ook weer 2 foto’s van deelneemsters aan de SAL 2016, zo leuk!

Sal 2016 deel 5 Geertje Bos

De eerste kwam van Geertje Bos, in een eerder berichtje liet ik ook al eens een foto van haar SAL zien. Ze borduurt de SAL in hele mooie blauwtinten, het wordt echt prachtig!

En de tweede foto werd op de Facebook pagina van NenneDesign geplaats door Anke Witlox. Zij borduurt hem net als het voorbeeld met rood op wit, ook erg mooi.

Zo leuk om de vorderingen te zien vooral nu we dik over de helft zijn. Heel erg bedankt voor de foto’s Geertje en Anke! En iedereen veel plezier gewenst met de SAL!

Sal 2016 deel 5 anke witlox

6 Responses to "SAL 2016 “Little Sampler” deel 6"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.