Remember Me deel 1

Remember_me_1

Hier dan mijn eerst huisje van de Remember me serie. Zoals ik hier al schreef wil ik van deze serie een klein stamboompje maken. In dit eerste patroontje heb ik mijn eigen naam en geboorte datum verwerkt.
Remember_me_1b

Als het goed is komen er 9 huisjes in deze serie. Er zijn al 6, maar de laatste 3 kunnen nog wel even op zich laten wachten geloof ik. Na een vraag van Liezbeth over de Remember Me serie, is dit het antwoord op de weblog van Blackbird Designs:

“I’m sure there will be more Remember Me houses….but it will have to be much later…we have shifted gears and are now in our quilting mode. We are finishing up several quilts for our “Country Inn” book.”

Maar zoals we weten is geduld een schone zaak en verzuurt iets wat in het vat zit niet, dus ik wacht het rustig af. Ik kan nog 5 huisjes van deze serie borduren en tegen de tijd dat die klaar zijn ….
Remember_me_1a

comments: 6 »
april 21, 2010 under Borduren, Handwerken, Remember Me

6 Responses to "Remember Me deel 1"

 • PetraM schreef:

  Wat is je eerste huis geweldig mooi geworden. En ja ik heb ze ook en zit ook al geruime tijd te wachten op de volgende maar net wat je zegt geduld is een schone zaak en zo hebben we genoeg tijd om te zorgen dat we bij zijn voordat de volgende uitkomt.

 • Carmen schreef:

  Deze serie van Blackbird zijn prachtig. Een tijdje geleden ben ik met Maude Eloise begonnen en nu dat ik dit van jou zie krijg ik weer zin om het af te maken.

 • Riet schreef:

  Janet toevallig heb ik dit patroon vorige week gekocht. Binnenkort (als mijn hand beter is) wil ik eraan beginnen maar ik weet nog niet goed welke tekst ik zal borduren. Ik heb alleen pas deze van de serie.
  Leuk om te zien hoe het geworden is.

 • elza schreef:

  Wat prachtig om dant je naam er ook in te verwerken.
  Mooi borduurwerk.

 • petra schreef:

  Hallo Janet, dit huisje ziet er mooi uit en de kleuren zien er zo prachtig uit zo bij elkaar. Wat een plezier zul je hier aan hebben om te maken.

  groetjes petra

 • janke schreef:

  Leuk die huisjes Groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.