The Houses of Hawk Run Hollow deel 4

The_houses_of_hawk_run_hollow_4

Hier, lekker liggend in het zonnetje, zie je mijn 4e huisje van “The houses of Hawk Run Hollow”. Nu nog maar 8 te gaan. Ik kan nog even niet beginnen met nummer 5, want ik loop voor op schema en heb het volgende deel nog niet in de bus gehad.
Maar aangezien ik even helemaal in de kruissteekmode ben kan ik niet zonder een borduurwerkje. Ik ben nu begonnen met het eerste huis (jawel weer een huis) van de “Remember me” serie van Blackbird designs. Ook hiervan krijg ik elke maand een patroon met garen in de bus en ook dit is weer van CrownStitches. Van deze serie van 9 huisjes, wil ik een soort stamboompje gaan maken, van mijn beide opa en oma’s, tot aan mij.

Fijne dag!
The_houses_of_hawk_run_hollow_4a

comments: 6 »
februari 15, 2010 under Borduren, Handwerken, Hawk Run Hollow

6 Responses to "The Houses of Hawk Run Hollow deel 4"

 • Mooi huis weer.
  Eveline.

 • Gert schreef:

  Ondanks dat ik momenteel even geen steek borduur (maar wel quilt), vind ik deze patronen wel superleuk. Mooi werk hoor, en ik volg je vorderingen op de voet.

 • Debby schreef:

  Verslavend he? Ik ben nu bezig met Christmas at Hawk Run Hollow. Deze wil ik ook nog maken want die foto’s bij jou geven mij de kriebels!

  Groetjes Debby

 • Liezbeth schreef:

  Jeetje Janet, je gaat als een trein, verslavend he die mooie patronen van Hawk Run Hollow. Maar ook veel borduurplezier met de Remember me serie.

 • PetraM schreef:

  De remember me serie heb ik ook hier liggen om nog aan te beginnen en grappig ik had hetzelfde idee als jouw om te doen. Je house of hawk run hallow is ook al zo mooi geworden. Wat hebben we toch een leuke hobby.

 • Janet schreef:

  @GERT, i zie dat jij ernstig besmet bent met het quiltvirus. Dat gevoel ken ik ook!
  DEBBY, o ja die wil ik ook zeker nog gaan maken, het is zo leuk om te doen
  LIEZBETH, zeker verslavend, en ook de remember me huisjes zijn heerlijk om te doen.
  PETRAM, wat leuk dat jij er ook een stamboompje van gaat maken, straks mooi met z’n 9en aan de muur, staat vast prachtig. En we hebben zeker een leuke hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.