Koh-I-Noor Blik

Blik_kohinoor_1
Een tijd geleden heb ik weer een heel mooi blik aan mijn verzameling kunnen toevoegen en ik ben er zó blij mee! Het is een prachtig blik van het drukknopenmerk Koh-I-Noor en het is overdadig versierd.

Blik_kohinoor_1a

De kleur is heel mooi groen en de plaat op het deksel heeft ook de mooiste kleuren. Ik begreep eerst niet helemaal wat het tafereeltje nu precies met drukknopen te maken heeft, maar toen las ik in mijn favoriete boek, dat de drukknoop in het begin van zijn bestaan vooral populair was bij het theater, omdat er zo snel van kleding kon worden gewisseld.

Blik_kohinoor_1b

Ook de zijkanten zijn prachtig bewerkt en als je dan het deksel open doet, zit er aan de binnenkant nog een verrassing!

In één woord prachtig, ik ben er bijna stil van …. bijna ….
Blik_kohinoor_1c

5 Responses to "Koh-I-Noor Blik"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.