Kan ik iemand blij maken met ….

Stopgaren_kaartjes

… oude stopgaren kaartjes?
Ik heb een stapeltje met diverse merken kaartjes, het zijn er 34. Als je interesse hebt, reageer dan even op dit berichtje. Als er meerdere mensen reageren verdeel ik ze in 2 stapeltjes en gaan ze in de verloting. Het kost je alleen verzendkosten, maar ophalen mag natuurlijk ook!
Fijne dag!

comments: 8 »
april 19, 2010 under Garen, Oude handwerk spulletjes, Verzameling

8 Responses to "Kan ik iemand blij maken met …."

 • connie verheul schreef:

  Graag wil ik in aanmerking komen voor de kaartjes wol. Ik brei van deze wol poppentruitjes en kan het goed gebruiken.

  m.vr.gr.
  Connie Verheul

 • Carmen schreef:

  Ik ben wel geïnteresseerd.

 • marion schreef:

  wat een prachtig garen……..
  ik brei wel sokken maar stop ze met het breigaren……

  veel plezier voor diegene die ze krijgt

 • theda schreef:

  Ik hou me heel erg aanbevolen, ben druk op zoek naar kleuren ivm de cursus Scandinavisch wolborduren die ik ga volgen bij Vrouwen van Nu. Fleurige bloemen op een zwarte ondergrond, dus zwart, donkerbruin en groen zijn niet de kleuren voor mij. Portokosten wil ik je graag vergoeden.
  Groetjes Theda

 • theda schreef:

  Nogmaals Theda. Mochten er nog lezers van jouw blog zijn die fleurige kleuren en ook wit en creme maaswol hebben, dan hoor ik dat graag. Maaswol is perfect voor dit type borduurwerk, heb het al uitgeprobeerd.

 • *Marianne* schreef:

  Prachtige oude kleuren!
  Ik zou ook wel in aanmerking willen komen…
  Ik vind het juist zonde om ze te gebruiken; ze komen zo mooi tot hun recht in een oude naaikistje…

 • Lia Govers schreef:

  Oh, wat leuk om deze nog eens te zien. Mijn moeder noemde deze altijd ‘bradkaartjes’ of ‘bradgaren’, die ik als kind ook vaak verderop in de straat moest gaan kopen en waarmee ikzelf ook nog wel sokken heb leren te stoppen.

 • Carmen schreef:

  Hartstikke bedankt Jannet!!!
  De garenkaartjes zijn net binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.