Garenkastje in de verkoop

Garenkastje_amann_1

Regelmatig krijg ik mailtjes over mijn garenkastjes, vaak met de vraag waar ik ze koop en of ik misschien niet eentje wil verkopen.
De enige reden waarom ik een kastje zou verkopen, is vanwege ruimtegebrek of als ik een kastje “dubbel” heb. Ik mail altijd terug, dat ik het dan zal laten weten op mijn weblog. Het moment van ruimtegebrek is nu gekomen en er moet, jammer genoeg, een kastje weg.
Op de foto’s zie je het kastje, het is van het merk Amann en heeft 4 laatjes, waarvan 1 met vakverdeling. Op de bovenkant staat “Amann commode voor het atelier”. De formaten zijn (hxbxd) 31x35x32, ideaal voor op de (hand)werktafel om allemaal losse spullen, van patronen tot klosjes garen, in te bewaren.
Je kunt hem vinden op Markplaats, hier is de link: http://link.marktplaats.nl/339360344

Het gaat me aan het hart om hem weg te doen, dus hoop ik op een goed nieuw thuis waar hij nog jaren trouwe dienst kan doen en ontzettend te pronk kan staan!
Garenkastje_amann_1a

comments: 2 »

2 Responses to "Garenkastje in de verkoop"

  • Berna schreef:

    Oooohhhh, wat een leuk kastje!! Mijn bod is geplaatst. Ik ben benieuwd.

  • JeeBee schreef:

    Ik zie dat het kastje verkocht is. Jammer voor mij, want ik had hem ook heel erg graag willen hebben. Ik loop ook al heel lang kringloopwinkels, rommelmarkten e.d. af te struinen, maar ik ben nog nooit zoiets tegengekomen.
    Maar ik zoek rustig verder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.