Rara wat is dit …

Badkamer 07-01-11 a

… onze badkamer (nou ja badkamer is misschien wat een groot woord voor een hokje van 2×2)! Of wat er van over is …. Je kunt het alleen aan de vloer nog een beetje herkennen, maar het zou net zo goed iets heel anders kunnen zijn.
Nee, het werd echt tijd om de badkamer grondig aan te pakken, er zaten scheuren in de vloertegels, de wc en douchecabine waren aan vervanging toe en op sommige plaatsen was de kalk chronisch.
Mijn vriend heeft afgelopen week alles kaal gehaald en is nu bezig met een nieuw plafonnetje. Maandag komt de eerste laag stucwerk op de muren, vrijdag wordt de vloer ge√ęgaliseerd en de week daarop komt de afwerklaag op het stucwerk en wordt de tegelvloer gelegd. Dan kunnen de nieuwe douchecabine en wc op hun plek.
We moeten volgende week nog even verder op zoek naar een wasmeubel en spiegel, want die hebben we nog niet uitgezocht.
Hopelijk is alles met een week of 3 achter de rug, ik zal in de tussentijd nog wel wat van de werkzaamheden laten zien. Nu eerst maar eens de stofdoek erbij pakken, want alles heeft een witte waas ….

Badkamer 07-01-11 b

comments: 4 »
januari 8, 2011 under Huis en Tuin

4 Responses to "Rara wat is dit …"

 • Lida schreef:

  Oh wat leef ik met je mee, bij ons zou de verbouwing klaar zijn als we teru kwamen van vakantie begin september! Nu ik zal je niet vermoeien met griezelverhalen, maar eind november was alles enigzins redelijk, maar we zitten nu met een nasleep en een schadeclaim, wees maar blij dat je handige partner het zelf doet, dan gebeurt het tenminste zoals jullie het willen! Sterkte en daarna genieten! Groetjes
  Lida

 • Riet schreef:

  Pf het is een hele klus een badkamer verbouwen. Wij hebben het twee jaar terug gedaan. Ik wil je niet verontrusten maar ik geloof dat het bij ons wel twee maanden heeft geduurd. We hebben alles in de vrije tijd gedaan. Na al het werk kun je wel lekker genieten dus even stofhappen!
  Succes.

 • Janet schreef:

  O bah wat lijkt me dat vreselijk. Een verbouwing is al niet leuk en als het dan ook nog zo’n lange nasleep heeft en het niet helemaal naar je zin is …
  Ik hoop dat het hier beter gaat!
  Groetjes Janet

 • Janet schreef:

  Het gaat hier ook sowieso wel een maand duren. Gelukkig hebben we hulp van een vriend die stucer is en een professionele tegelzetter. Dat gaat een stuk sneller dan zelf doen. Maar je weet nooit wat je tegen komt ….
  Groetjes Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.