Our House

Mijn huisjes virus houdt aan en er is geen medicijn tegen bestand! Erg hè, maar ik heb begrepen dat ik niet de enige ben. Er zijn meer mensen waarbij het water uit de mond loopt en die lichtjes gaan trillen bij de aanblik van huisjes …. huisjes …. HUISJES!

Maar volgens mij is het een totaal onschuldig virus en het enige wat je er aan overhoudt zijn heel veel borduurwerkjes/patronen van huisjes en dat kan toch nooit verkeerd zijn.

Dus de laatste tijd ben ik weer lekker aan het prutsen met patroontjes van … juist, huisjes. Het patroontje in het lijstje komt uit de tekst van het Madness nummer “Our House” wat ik vroeger altijd graag, vals, mee mocht zingen. Volgens mij moet het singeltje nog ergens op zolder liggen.

Verder ben ik bezig met een aantal kleine huisjes, waar ik eigenlijk een hexagonquiltje van wil maken …. maar het is nog even afwachten hoe dat gaat worden.
Even snel our house door met een doekje en een veger en blik en dan weer lekker verder prutsen met mijn huisjes, het is er echt weer voor.

Fijne dag!

comments: 0 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.