NenneDesign en Jookies

Jullie kennen misschien wel dit patroon van mij, “Blessings” heet het. Ik heb het geborduurd met The Gentle Art verlopend garen kleur Dark Chocolate, op een jute kleurige ondergrond.
Maar waarom begin ik hier ineens weer over …. nou dat komt door het volgende.

Joke van Jookies verkoopt in haar mooie (web)winkel hele lieve “rode schoollapjes“, Het zijn lapjes met een rode ingeweven rand. Vroeger leerden meisjes op dit soort lapjes het borduren.
En op zo’n lapje heeft Joke mijn patroon “Blessings” geborduurd. Hier zie je hoe het geworden is.

Is het niet helemaal geweldig!

Het verhaal van de knoopjes er onder is ook wel erg grappig …. Joke kwam er pas op het laatst achter dat ze niet in het midden was begonnen …. Maar het is heel mooi opgelost en het lijkt net of het zo hoort.

Ik zou het liefste mijn patronen met en op alle kleuren van de regenboog willen borduren, maar dat wordt wat moeilijk. Gelukkig doen anderen dat dan ineens en zo kun je zien wat het effect is van een hele andere kleur en dat je met één kleurige patronen echt alle kanten op kunt.

Mocht je het mooi rode schoollapje met mijn patroon en alle benodigdheden (ook de leuke knoopjes) willen bestellen klik dan hier, of ga het weekend van 3, 4 en 5 februari naar Vijfhuizen daar vind je haar ook. Joke heeft er complete pakketjes van gemaakt.
Mocht je alleen het patroon willen hebben, dan kun je dat natuurlijk bij mij bestellen.

comments: 3 »
januari 25, 2012 under Borduren, Handwerken, NenneDesign

3 Responses to "NenneDesign en Jookies"

 • Petra schreef:

  Hai Janet,

  Leuk hoor.
  Twee verschillende versies maar allebei mooi.

  groetjes Petra

 • Warna schreef:

  Werkelijk prachtig, ik ben al een poosje fan van je patronen , ik had eerst nog wat werkjes af te maken voor ik aan het volgende kan beginnen en ik heb een bestelling geplaatst, groet Warna

 • Quiltlodge gerda schreef:

  dit is leuk. Ik ben fan van je patroontjes en heb er al een aantal gemaakt, maar ik ben ook fan van Joke en nu is er dus een mooie combinatie van jullie. Ik zelf heb al iets anders op de lapjes geborduurd, maar het blijft leuk om dit te zien. wist trouwens niet dat je een blog hebt, ik kocht je patroontjes op beurzen. Uiteraard ga ik je hier volgen. Hartelijke groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.