Knoopjesbord

Langzaam maar gestaag vorderen de voorbereidingen voor de Handwerkbeurs in Zwolle. Het is altijd weer veel werk, maar gelukkig ben ik mooi op tijd begonnen zodat ik het in alle rust, en rekening houdend met mijn energiepeil, op mijn eigen tijd en uur, kan doen. En gelukkig is hulp ook nooit ver weg.

De knoopjes wilde ik ook graag mee naar de beurs, want die mogen natuurlijk niet ontbreken. Maar om nu van alle knoopjes een hele berg in te slaan, dat vond ik wat veel. Dus ik heb een keus gemaakt uit de knoopjes die ik in het assortiment heb, daarbij een beetje op mijn eigen smaak afgegaan en op wat jullie het meest bestellen. Ook heb ik gekozen voor de knoopjes die ik gebruikt heb in mijn patronen Biscornu & Floss tag Home, Biscornu & Floss tag I Love xxx en Button Homes zodat je, als je een van de deze patronen hebt en je wil hem nog een keer maken, de knoopjes los kunt kopen.

Hier boven zie je wat het geworden is. Ik heb er een klein knopenbordje van gemaakt zodat het mooi overzichtelijk is met de prijzen erbij. Ook de garenringen voor Floss tags gaan mee naar de beurs. Hopelijk kunnen jullie je vinden in mijn keus en kom je alles in Zwolle even in het echie bekijken, want dan zijn ze nog mooier als op de foto!

comments: 3 »
januari 26, 2012 under Beurzen, Handwerken, Knoopjes, NenneDesign

3 Responses to "Knoopjesbord"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.