Leuke boeken

Boeken_sewing_en_haken_1

Op een weblog, geen idee meer welke, zag ik een keer het boek “Bent-the-rules Sewing” en dat leek me wel erg interessant. Gelukkig vond ik het bij Bol. Ik heb nog niet de tijd gehad om het helemaal te lezen, maar wat ik gezien heb en gelezen heb, is erg leuk.

Boeken_sewing_en_haken_1a
Er staan veel handig tips in en ook nog een aantal leuke dingen om te maken.

Boeken_sewing_en_haken_1b

Zo kun je direct, de technieken die ze in het boek beschrijven, oefenen.
Hier zie je bijvoorbeeld beschilderde kussens, hoe je een verschillende soorten zakken op een schort zet en een tasje met rits.

Boeken_sewing_en_haken_1c

Alles met patronen en hele duidelijke beschrijving. Het is natuurlijk in het Engels, maar zelfs al is je Engels niet echt heel goed dan is het door de tekeningen toch nog erg duidelijk.

Boeken_sewing_en_haken_1d

Het boek “Haken voor coole meiden” kocht ik voor € 4,99 bij de Boekenvoordeel. Het breiboek van dezelfde serie kreeg ik al eens van mijn schoonmoeder en ook dit haakboek is wel erg leuk. En vooral voor zo’n prijsje.
Boeken_sewing_en_haken_1e

Er staat veel informatie in over bijvoorbeeld de geschiedenis, verschillende soorten garen, technieken, steken en dan natuurlijk nog leuke patronen voor bijvoorbeeld een tasje, sjaal en mutsje en nog veel meer leuks.

4 Responses to "Leuke boeken"

 • Petra schreef:

  Dxc3xa1xc3xa1r ga ik ook achteraan!! Ik heb het breiboek voor coole meiden dus de haakversie wil ik ook! Ik wist niet dat die er was, bedankt voor de tip!

  ******************************************

  Ja, dat was ook mijn idee. En niks te danken!

 • Joke schreef:

  Dit zijn zeker leuke boeken maar je naaidoosje vind ik ook heel bijzonder!

  ******************************************

  Ben ook erg blij met het naaidoosje en met de boeken natuurlijk ook!

 • Leslie schreef:

  Hoi hoi,

  ik zie dat je ook het boek Haken voor coole meiden hebt. Ik heb het ook! Er staan prachtige dingen in he! Ik ben nu begonnen aan de cashmier sjawl maar blijf helaas al steken bij de 3e toer. Zo zonde. Heb jij hem niet toevallig ook gemaakt, of ben je het van plan? haha wie weet kun je nog op weg helpen

  Groetjes en veel hobby-plezier. Het is trouwens een heel leuke site!

  Leslie

  ******************************************

  Er staan zeker hele leuke dingen in. Ik kan je helaas ook niet verder helpen met de sjawl, haken is ook niet mijn sterkste punt. Maar veel succes!

 • Eveline schreef:

  Ik ben al een tijdje op zoek naar het boekje haken voor coole meiden maar kan het eigenlijk nergens vinden. Weet jij zo of het boekje nu nog te verkrijgen is bij Boekenvoordeel ??

  ******************************************

  Ik weet niet of het nog bij de Boekenvoordeel te koop is, maar als je gaat googlen vind je wel een aantal internetwinkels die het boek verkopen. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.