Kringloop bezoekje

Kringloop_buit_1a

Ik was al een tijdje niet meer bij de kringloop geweest dus werd het weer eens tijd. Als eerste vond ik de boeken. Het boek van de Ariadne handwerk bibliotheek, “Frivolité vroeger en nu” moest ik natuurlijk wel meenemen.

Kringloop_buit_1d_1

Een tijdje geleden heb ik dit frivolité setje gekocht en daar moet ik toch eens wat mee doen. In het boek staat veel over de geschiedenis van frivolité, maar ook een heel duidelijk uitleg met tekeningen, je zou toch zeggen dat het nu zou moeten lukken…

Kringloop_buit_1b

Het andere boekje heet “Kreatieve knutselboetiek” en daar staan ook wel een paar leuke dingetjes in.
Verder vond ik nog drie borduurringen voor één euro die ik natuurlijk ook mee moest nemen. Aan de twee grote ringen zit een grote “schroef”, dus die zijn volgens mij wat ouder.

Toen ik nog even bij de servies spulletjes ging kijken, viel mijn oog op twee oude schalen met deksels. Ik vond ze wel verdacht veel lijken op het servies wat mijn zus een tijdje geleden op een veiling heeft gekocht. Toen ik haar belde bleek het te kloppen en heb ik ze natuurlijk meteen meegenomen. Toevallig he!?

Kringloop_buit_1e

5 Responses to "Kringloop bezoekje"

 • Neeltje schreef:

  Wat leuk, dat je weer van die vondsten hebt gedaan bij de Kringloop. Die bij mij in de buurt (zo dicht, dat ik het haast niet kon laten elke keer als ik er langs kwam even langs te wippen…) is enige tijd geleden afgebrand. Het vervangende gebouw komt op een plaats waar ik normaal gesproeken ooit langskom. Wat me opvalt, is dat er weinig of geen handwerk- of knutselboeken zijn. Ook kijk ik al een tijdje naar boruurringen. Ik heb op het net een foto gezien, die ik wel wil na-apen: een groot aantal borduurringen in verschillende formaten, bespannen met mooie stofjes, gegroepeerd op een muur…. Schitterend! Borduurringen in mijn Kringloopwinkel tot nu toe niet gevonden! Dus: gefeliciteerd!

  ******************************************

  Hier is laatst ook een kringloopwinkel afgebrand, zonde hé!
  Ik was zelf ook erg verrast toen ik de borduuringen zag en natuurlijk heb ik ze meteen meegenomen, want ook ik had de foto gezien die je me mailde en wel op de weblog van “The Purl Bee” http://www.purlbee.com/the-purl-bee/2007/3/2/liberty-of-london-swatch-portraits.html
  Succes met zoeken!

 • jacqueline neeft schreef:

  o wat heerlijk toch die kringloopwinkels. Hier zitten er een aantal in de buurt en met regelmaat doen we een rondje kringloop, heerlijk en wat kun je dan genieten van je aankopen!!

  ******************************************

  Ja het is echt een uitje, lekker een paar uurtjes kringlopen!

 • Corrie schreef:

  Janet, wat leuk, gisteren was ik ook nog naar de kringloop geweest en heb vandaag alles tentoongesteld op mijn blog.
  Mooie borduurringen zeg en wel een erg goed idee van Neeltje om ze als lijsten te gebruiken.
  Dat is toch ook weer en supervondst voor je zus, wat zal ze daar blij mee zijn en ze zijn echt prachtig met die rozen. Hé wat hebben we weer gezellig gewinkeld (^-^)

  ******************************************

  Ik ga vandaag weer even lekker weblog lezen en zal zeker jouw nieuwste aanwinsten gaan bewonderen.
  Mijn zus was erg blij met haar schalen, wel toevallig dat ik die net tegen kom. Heerlijk die kringloopwinkels!

 • Wilma schreef:

  Mooie aanwinsten!!!
  Ik heb een erg leuk pakje ontvangen vandaag!!
  Dank je wel…

  ******************************************

  Graag gedaan!

 • conny schreef:

  Leuke spulletjes heb je gevonden. En wat zal je zus in haar nopjes zijn!

  ******************************************

  Dat was ze zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.