Doosjes garen

3_doosjes_garen

Weer iets moois op de kop getikt, drie oude doosjes met klosjes linnen garen, in donkerbruin. Twee ervan zijn helemaal vol en de derde is halfvol. Alle klosjes zijn nog ongebruikt en het ziet er allemaal nog erg goed uit.

Ik ben even op internet gaan zoeken naar het merk “Barbour’s”, maar kon alleen maar ontdekken dat het tussen 1940 en 1960 zou zijn gemaakt.

In mijn verzameling heb ik wel meer klosjes garen met van dat hele dikke stevige garen. ik las nu op de klosjes dat het linnen is. Weer wat geleerd!

comments: 2 »
maart 21, 2008 under Garen, Verzameling

2 Responses to "Doosjes garen"

 • Corrie schreef:

  Janet, hé, h1e, daar ben ik eindelijk weer eens op het web te vinden en ik zie hier iets staan wat ik erg leuk vind, mooie klosjes garen waarmee mijn moeder vroeger op de hand zat te verstellen en ik zie haar nog voor me hoe ze de eindsteek even krahtig aanhaalde met een paar kleine rukjes met haar rechterhand. Ik heb ook nooit geweten dat het linnen was. Mooie vondst! Zo’n heerlijk gevoel om een doosje vol te hebben.

  ******************************************

  Het is ook erg stevig garen, zo maken z het tegenwoordig niet meer en ik kwam er ook nu pas achter dat het linnen was. Losse klosjes zijn al erg leuk, maar een paar doosjes vol…!

 • Jack Scheffel schreef:

  Zou graag in contact met u willen koem ivm met de klosjes garen van Barbour’s.
  Met vriendelijke groet,
  Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.