Beetje laat …. maar toch nog een heel fijn pasen!

Pasen_2008_1

Ik weet het, de paasdagen zijn al bijna voorbij, maar ik wilde toch nog iedereen een hele fijn 2e paasdag wensen! Dat kan nog wel toch of ben ik gewoon té laat. Nee, beter laat dan nooit, toch?!

Pasen_2008_2

Hier zie je mijn paastak, dit jaar helemaal in neutrale kleuren, dat vond ik ook wel eens mooi. Onder mijn paastak zie je iets wat mijn paasdagen nog veel mooier en warmer maakt.

Toen ik zaterdag avond laat thuis kwam van mijn zwager z’n 40ste verjaardag, lag er een mooi pakje op de deurmat. Helemaal nieuwsgierig maakte ik het pakje open en daar was ineens een heel mooi cadeau. Er zat een kaartje bij met een hartverwarmende inhoud van allerliefste Corrie. Ik voel me helemaal verwend met het mooie boek “Magische momenten” wat me nu al erg heeft geraakt, na nog maar een paar pagina’s te hebben gelezen. En dan zat er ook nog een hele mooie romantische boekenlegger bij, ik ben er ontroerd van en kijk er regelmatig even dankbaar naar. Lieve, lieve Corrie, dankjewel voor deze hele mooie paasverassing. Het heeft dit jaar de paasdagen zeker speciaal gemaakt!

Pasen_2008_3

comments: 4 »

4 Responses to "Beetje laat …. maar toch nog een heel fijn pasen!"

 • Ik hoop dat jij ook hele fijne paasdagen hebt gehad!
  Wat lief van Corrie dat je die cadeautjes kreeg, bijzonder.

  ******************************************

  Heel lief van Corrie, het is dan ook een bijzonder mens…

 • Marja schreef:

  Ik lees je weblog al een poosje maar heb nog steeds geen reactie geplaatst. Vind je blog erg leuk om te lezen en je verzameling naaidoosjes en naaigerei vindt ik helemaal super. Ik heb zelf een bescheiden verzameling. Maar dat komt eigenlijk meer omdat ik zoveel dingen leuk vind.
  Hartelijke groetjes Marja.

  ******************************************

  Bedankt voor je leuke complimenten. Ik heb zelf ook last van dat ik zoveel dingen leuk vind en daarom puilt m’n huis ook aardig uit, maar ik kan het niet laten om toch weer mooie dingen te kopen. Misschien wordt het tijd voor een groter huis …

 • Els schreef:

  Wat een mooi plaatje je paastak met de merklap.
  Mooi cadeau trouwens, groetjes Els.

  ******************************************

  Ja mooi hé, ik ben er ook heel erg blij mee!

 • Corrie schreef:

  Janet, ik word er warm van en zit hier helemaal te blozen, dankjewel voor dit mooie logje en je zo heel lieve woorden, we mogen elkaar wel geloof ik ;- )) Wat heb je er een mooie foto van gemaakt, leuk dat blauw bij die mooie naturelle kleuren. Wat hangen er een schattige versieringen in je takken, heel fijntjes en ik vind die paashaas op de kaart op de foto nog leuker dan ik dacht (^_^)

  ******************************************

  Ik heb ook het vage vermoeden dat we elkaar wel mogen en ik ben erg blij met de mooie cadeaus van jou. En ja, de paashaas op de kaart is echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.