Koetjes

Gehaakte Koetjes Lieke1a

Voor ik over de koetjes vertel, moet ik ff kwijt dat ik vanochtend toch wel erg geschrokken ben. Ik kreeg een telefoontje van mijn lieve buuvvriendin Anna, ze was gevallen en of ik haar wilde helpen. Ik trok snel schoenen en jas aan en rende naar haar toe. Ze bleek bij het sneeuwvrij maken van de autoruiten, uitgegleden te zijn op een put ….. Ze had zoveel pijn aan haar heup dat ze niet meer overeind kon komen, dus heb ik 112 maar gebeld. Het duurde even voor ze kwamen, ze hadden het vrij druk met alle valpartijen en al die tijd lag Anna in de sneeuw. Ik kon ook niet meer doen dan bij haar zitten en haar voorzichtig ondersteunen.
Ik kreeg zonet van haar man het bericht dat haar heup gebroken is, wat kun je zo snel iets hebben, ik vind het zó sneu voor haar ….
Lieve Anna, ik weet dat je mijn weblog wel leest, heel veel sterkte, beterschap, liefde en knuffels en als je me nodig hebt, ik ben maar 3 deuren verderop!

En als we het dan toch over knuffels hebben (misschien een beetje rare overgang) ….. De koetjes! Het is mijn eerste Amigurumi poging en ik ben heel erg blij met het resultaat. Het patroon was eigenlijk een girafje, maar ik besloot er een koe van te maken, gewoon z’n nek weglaten
Het patroon komt uit het boek Amigurumi & More, en dit is niet het enig mooie patroon wat er in staat, weer een verslaving erbij …. ’t is wel errug leuk om te doen.
De rose wol kocht ik bij de Wibra en de grijze bij Zeeman. De veiligheidsoogjes bestelde ik bij de Hobbydoos.nl.

De koetjes zijn zondag naar hun nieuwe baasje gegaan, kleine Lieke, dochter van mijn lieve vriendin Esther, gaat nu heel goed voor ze zorgen.

Zijn ’t geen poppies!

Gehaakte Koetjes Lieke

comments: 2 »

2 Responses to "Koetjes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.