Weblog weer compleet en werkend!

 

Ik ben echt helemaal blij! Eindelijk is mijn hele weblog weer compleet! Na alle ellende bij web-log zag ik het zo nu en dan somber in, geen idee of het ooit zou lukken mijn oude blogjes bij te kunnen zetten op mijn nieuwe weblog. Het ging wel om 5 jaar berichtjes met alle leuke reacties, die misschien weg zouden zijn, geen leuk idee.

Eerste logje

Eerste logje van 13 november 2006

 

Maar gelukkig heb ik een hele handige, lieve vriend Eric die van alles aan het uitvogelen is geweest. En na veel mailtjes aan web-log, weinig duidelijke antwoorden terug en heel veel tijd en energie is het hem gelukt om alles over te zetten naar mijn nieuwe weblog, zelfs alle reactie van jullie en daar ben ik ook errug blij mee. Je kunt je vast wel voorstellen hoe dankbaar ik hem ben, ik had het zelf nooit voor elkaar gekregen!

Nog niet alles is helemaal 100 punten, ik moet bijvoorbeeld nog bezig met het uitzoeken van de categorieën, die waren op mijn oude blog net iets anders dan op de nieuwe. Sommige linkjes werken nog niet helemaal goed en de pdf-jes zijn nog niet te downloaden. Met deze dingen ga ik de aankomende tijd lekker rustig aan de slag, maar gelukkig is het grootste en belangrijkste werk gedaan. Had ik al gezegd hoe blij ik ben

Ook kwam ik er achter dat het voor jullie niet meer mogelijk was om reacties op mijn blogjes achter te laten. Ik vond het ook al zo vreemd, aangezien ik wel vrij veel bezoekers heb, dat er de hele maand nog niet 1 reactie was geweest, dacht al dat jullie me niet meer leuk vonden

Maar er bleek iets aan de hand te zijn met de Captcha code en dat is nu, ook weer door Eric, verholpen!
Mocht je nog op mijn vorige berichtjes willen reageren, dan zou ik dat erg leuk vinden en anders zie ik op komende berichtjes graag weer je reactie tegemoet. Het is altijd erg leuk om te horen wat jullie van dingen vinden, je doet me er een groot plezier mee!

Love to hear from you

comments: 10 »
januari 24, 2013 under Algemeen

10 Responses to "Weblog weer compleet en werkend!"

 • Truus uit Drenthe schreef:

  Laat ik dan maar de spits afbijten.
  Wat heerlijk voor je dat het bijna weer helemaal in orde is.
  Geniet steeds van je ontwerpen en hoop dat er nog vele mogen volgen.
  Lees nu bijna een jaarlang blogs,al geef ik niet altijd een reactie.
  gezellige avond
  groetjes,Truus uit Drenthe

 • theda schreef:

  Ja dat van de code had ik ook bemerkt bij je maar vergeten te mailen naar je. fijn dat nu alles overgezet is. Nu moet ik ook alles overzetten van weblog naar wordpress want weblog stopt, heb een hele handleiding uitgeprint.
  Wat een ellende, die lui hadden nooit in 2011 moeten weggaan bij waar ze zaten maar goed waarom dat gebeurde zullen we wel nooit weten.
  Je komt niet naar Zwolle maar kunnen we ergens wat voor je afgeven op de beurs?

  • Nenne schreef:

   Hallo Theda,
   Er is van alles misgegaan bij web-log, erg jammer allemaal en heel veel werk om alles weer compleet te krijgen. Web-log was van Sanoma en die hield op met weblogs, vandaar dat ze iets anders moesten. Maar het is ze totaal boven het hoofd gegroeid en ik denk dat ze het overzetten erg onderschat hebben, heel vervelend voor alle bloggers bij web-log.
   Ik ben op donderdag en zondag wel op de beurs in Zwolle. Er zijn 2 standjes die wel mijn patronen verkopen “’t Gaerenhys” en “Broderie au fils du temp” en die breng ik nog wat patronen en voorbeelden op donderdag en zondag haal ik de voorbeelden weer op. Voor zover ik nog weet kom jij altijd op zaterdag toch? Je zou het (waar ik wel heel nieuwsgierig naar ben :)) dan kunnen afgeven bij één van deze standjes, of als je op donderdag of zondag komt, kunnen we nog ergens afspreken.
   Laat het maar even weten van tevoren.
   Fijn weekend!

 • de borduurvrouw schreef:

  Hoi Janet,

  Wat heerlijk dat al je oude blogjes en reacties gered zijn uit Weblog, kan me helemaal voorstellen dat je hier superblij mee bent. Erick verdient een grote pluim voor al zijn moeite en inspanningen.
  Ik liep ook tegen de Captcha code aan en nadat ik diverse keren een heel verhaal had getypt en het vervolgens kwijtraakte ben ik er mee gestopt. Maar nu doet ie het weer.
  Theda: Misschien heb je er wat aan om je tasje bij mij af te geven? Ik ben in Zwolle op donderdag en vrijdag en sta in de stand van Broderie au fils du Temps. Dan kan ik het vervolgens naar Janet brengen. Maar misschien heb je al een andere oplossing gevonden. Liefs en groeten, Nienke

  • Nenne schreef:

   Hoi Nienke,
   Erg leuk van je te horen en ik ben erg blij dat alles nu weer gewoon werkt en nog blijer dat alles weer compleet is! Nu ben ik nog druk bezig om alle linkjes weer goed te laten werken (gelukkig had Eric al heel veel gedaan) en alles weer in goede categorieën te zetten. Ook de opmaak van de oude logjes moet ik nog iets aanpassen, maar dat doe ik allemaal op mijn gemak.
   Goed idee van je om Theda het bij jou af te laten geven, maar ik ben er zelf ook 2 dagen dus ik kom het wel halen. Leuk om je binnenkort weer te zien en hopelijk kunnen we ff bijkletsen!
   Groetjes aan Erick en een fijn weekend! X

   • theda schreef:

    Zoals het er nu uitziet kom ik op vrijdag. Ik heb een oude blauwe kartonnen bonbondoos, een naaldenkokertje uit Bulgarije maar ik heb ook nog een doos met kinderborduren ( incompleet) van mij uit de jaren 50. Dus dan breng ik het naar Nienke.Als het je tenminste wat lijkt.

    • Nenne schreef:

     Het lijkt me zeker wat! Erg lief dat je aan me denkt! Als je het bij Nienke brengt haal ik het zondag wel weer bij het standje van “Broderie au fils du Temps” vandaan, ze willen er vast wel even voor me op passen!
     Alvast heel erg bedankt!
     Lieve groetjes Janet

    • de borduurvrouw schreef:

     Hoi Theda,

     Vrijdag is prima dan ben ik er ook en kan ik je prachtige cadeautjes in ontvangst nemen (zou bijna in de verleiding komen om ze zelf te houden hihi) en komen ze weer bij Janet terecht. Tot de 15e, heb jij ook zo’n zin? Nienke

     • Nenne schreef:

      Nienke ik weet je te vinden! Ik haal het moois dan zondag weer bij Paula vandaan, alvast bedankt voor het oppassen!
      Groetjes Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.