Cadeautje voor lieve Lotte Beau

 Cadeautje Lotte Beau 1a

Voor mijn lieve vriendin Esther haar kleinste meisje, Lotte beau, wilde ik nog steeds een mooi cadeautje maken. Ze werd vorig jaar geboren, precies in de tijd dat ik het heerlijk rustig aan deed en zelfs het handwerken links liet liggen. Ik had ook geen inspiratie en had geen idee wat ik wilde gaan maken, dus ik liet het er maar even bij.

Voor haar eerste kleine meisje ontwierp en maakte ik het Kinderliedjes quiltje dus voor deze kleine wilde ik ook iets moois maken.
De laatste tijd haak ik meer dan ik borduur, dus ik besloot een mooi plaidje voor haar te haken van hele zachte wol, in ecru, grijs en roze. Natuurlijk heb ik er nog wel een klein borduurtje bijgemaakt, dat kan ik dan natuurlijk weer niet laten

Vanochtend ben ik heerlijk bij haar koffie wezen drinken (eigenlijk meer de hele dag, want ik kom er nooit meer weg, zoveel mooie gesprekken hebben we dan :)) en haar de cadeautjes eindelijk gegeven. Lotte Beau heeft de hele tijd gezellig mee zitten praten en lachen, nu al een heel wijs mensje.
Altijd leuk om iets voor een lieve vriendin te maken, het is niet alleen stof en garen wat je gebruikt maar ook een grote dosis liefde!

Cadeautje Lotte Beau 1b

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.