Japanse boeken

Japanse_boeken
Al een hele tijd was ik op zoek naar de mooie Japanse boeken die ik op veel Amerikaanse weblogs tegen kwam. Een tijd geleden heb ik er een aantal besteld en vorige week kreeg ik ze (na ongeveer een maand wachten) eindelijk binnen. Maar ze waren het wachten absoluut waard!
Ze zijn natuurlijk in het Japans geschreven, maar door de duidelijke tekeningen en foto’s zou het echt wel te doen moeten zijn, maar dat ga ik binnenkort even uittesten.
Hieronder wat foto’s.
Japanse_boeken_2 Japanse_boeken_3
Japanse_boeken_4 Japanse_boeken_5
Japanse_boeken_6

comments: 5 »
juni 15, 2007 under Boeken, Handwerkboeken

5 Responses to "Japanse boeken"

 • Ilse schreef:

  Hoi Janet,
  Wat een prachtige boeken zijn dat!
  Heb net bij mijn ouders, die op vakantie zijn in Finland/Zweden, het Noorse boek besteld. Hopenlijk kan je dat ook in die landen kopen. Die hazen vind ik super leuk, ook voor een cadeautje of zo.
  Groetjes van Ilse

  ******************************************

  Hoi Ilse,

  Hopelijk kunnen je ouders de boeken vinden. Zo niet dan kun je ze altijd nog bestellen bij Joke via http://www.jookies.nl. Ze heeft ook nog andere leuke Tilda dingetjes.
  Succes!

  Groetjes Janet

 • Dees schreef:

  Ja Janet nu ben je het haasje hoor met die japanse boeken!!Want die zijn zoooooo verslavend!!bedankt voor het delen van dit moois!!xoxo

 • Marleen schreef:

  En waar kun je al dat prachtigs bestellen?

  Groetjes,
  Marleen

  ******************************************

  Hallo Marleen,

  Je kunt de boeken bestellen bij http://www.amazon.co.jp.
  Maar er zitten wel een aantal haken en ogen aan.

  * De site is in het Japans. En nu ik het zo weer zie sta ik er versteld van hoe het me gelukt is de boeken te vinden, laat staan te bestellen!
  * De verzendkosten zijn hoog, je moet zo rekenen op € 10,- tot € 20,- of meer.
  * Betaling via credit card
  * De levertijd is lang.

  Ik zag ook een aantal aanbieders op E-bay, maar ook daar hoge verzendkosten.
  Maar misschien is er nog iemand met een beter adres, dan hoor ik het ook graag!

  Groetjes Janet

 • Corrie schreef:

  Janet wat een prachtige boeken heb je besteld, wat een feest om die in de bus te krijgen. Ik wacht zelf met spanning op weer drie boeken uit Frankrijk, ook via Amazon, maar dan France. Ik kan niet wachten tot het maandag is. Die schoentjes in de boeken van jou zijn zo lief en er staan vast nog veel meer bruikbare dingen in. Die Japanners ontwerpen echt geweldige dingen en dat jij eruit gekomen bent om ze via een japanse site te bestellen vind ik helemaal geweldig.
  Je log over het naaimandje van je andere oma vind ik heel ontroerend, zo’n hardwerkende vrouw die misschien best wel voor haar plezier had willen handwerken, er niet aan toekomt en het dan toch geprobeerd heeft, had je het toch zo gegund dat ze tijd had gehad om met een handwerkje te kunnen ontspannen zonder altijd dat “heilige moeten” erachter te moeten voelen. Het is helemaal goed dat jij haar hier alsnog eert. Wat zijn wij een rijke mensen dat we zoveel tijd en geld hebben om ns met al die prachtige handwerken voor onze eigen lol te kunnen vermaken. Geniet er maar van, dat die ik ook heel intens.

  ******************************************

  Hallo Corrie,
  Wat kun jij de dingen toch mooi onder woorden brengen, erg mooi.
  Ik geniet net als jij met volle teugen en ik weet dat wat wij kunnen doen toch wel heel erg verwennerij is. Maar laat me aub nog heel lang verwend blijven met alle mooie handwerken.
  Veel plezier met de mooie boeken uit Frankrijk en met al het moois waar je mee bezig bent.

  Groetjes Janet

 • Joke schreef:

  Wat een super leuke boeken laat je ons zien. Nu maar weer mooie dingen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.