Handwerkbeurs Zwolle 2013

Buit Handwerkbeurs Zwolle '13 a

Wat heb ik een aantal drukke maar helemaal leuke dagen achter de rug, ik zit er nog van na te genieten.

Donderdagochtend stapte ik al vroeg in de auto om samen met mijn vriendin Hinke naar de Handwerkbeurs in Zwolle te rijden. We gingen al optijd omdat ik, zoals ik hier al schreef, voor 2 stands nog wat voorbeelden en patronen van NenneDesign moest meebrengen. Dus om half 10 stapten wij de IJsselhallen binnen.
Spulletjes afgeleverd, even bijgepraat met de lieve Belgische en Franse dames en toen begon de sneuptocht.

Ik heb natuurlijk de afgelopen 6 jaar zelf met een standje op de beurs gestaan en dat is toch wel héél anders. Dan is het tussen de drukte door even over de beurs rennen om te kijken wat er allemaal voor moois is, nu kon ik gewoon heel rustigjes aan alles bekijken. Ook wel erg leuk.

Zaterdag had ik nog een beregezellig familiefeest en zondagmiddag ben ik nog een keer naar Zwolle gereden, nu gezellig met mijn vriendin Esther, ook weer een hele leuk middag.

Toen ook nog even bij kunnen kletsen met diverse standhouders en nog heel snel een bakje gedaan met lieve Nienke (de Borduurvrouw) die op haar weblog een leuk fotoreportage van de beurs heeft gezet.

Ja, en dan koop je natuurlijk ook wat dingetjes, zoals je op de foto’s kunt zien. Wat ging er deze keer mee in de tas richting huis?

* Een schattig vilt pakketje voor Pasen met kleine schaapjes en haasjes en daarbij nog wat losse lapjes vilt

* Aangezien ik op het moment veel aan het haken ben, kon ik natuurlijk de mooie bolletjes katoen niet laten liggen. Mooie aanbiedingen van 6 voor € 10,- en zelfs een paar voor € 1,00 per stuk!

* Het nieuwste Tilda boek kon ik ook niet laten liggen, er staan weer prachtige dingen in

* Bij wat ik een van de leukste nieuwe stands vond “Zij maakt het“, kocht ik een zakje kunststof granulaat, een aantal mooie blauwe veiligheidsoogjes en een bol mooi garen in allerlei grijstinten. Al haar knuffels zijn gebreid, maar ik ga proberen om iets moois met dit garen te haken

* Een boek met gehaakte knuffels, waarvan ik de geborduurde gezichtjes e.d. een beetje druk vind maar de patronen op zich wel leuk

* Mini knoopjes, mooie houten bloem knopen en 2 rolletjes antiekerig kant

Ik kreeg ook nog een paar mooie oude dingetjes van Theda, die laat ik later nog even zien.

Tot zover het verhaal van de beurs.

Buit Handwerkbeurs Zwolle '13 b

2 Responses to "Handwerkbeurs Zwolle 2013"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.