Cadeautjes en nog ff over de Handwerkbeurs

Cadeau Pam uiltje

Moet je nou toch kijken … is ’t niet een schatje?! Zoiets moois en liefs ligt hier dan gewoon ineens op de deurmat …. Daar wordt je wel heel erg blij van, zomaar een zelfgemaakt cadeautje, voor mij …. het is het gouden randje om je dag.

Pamela maakte hem voor me en wat ziet het er allemaal weer perfect uit. Die kleine bloempjes op de voor- en achterkant, lief hè. Hij krijgt een speciaal plekje, dankjewel lieve Pam! X

Cadeau Anna lint

En toen ik een tijdje geleden even een bakje ging doen bij mijn buuvvriendin Anna, die nu 6 weken niet mag lopen met haar gebroken dijbeen, kreeg ik ineens een zakje in mijn handen gedrukt. Daar kwam dit prachtige lint uit, mooi hè. Ze had het vorig jaar al voor me meegenomen uit Frankrijk en was het steeds vergeten te geven. Maar better let as net (beter laat dan nooit) en ik ben er erg blij mee, eens kijken wat ik er met de kerst mee kan doen. Bedankt lieve Anna, kom snel weer ff n bakje doen! X

En dan nog heel even over de Handwerkbeurs in Zwolle die a.s. donderdag al begint.
Ik sta er dit jaar zelf niet met een standje, ik ben bang dat 4 dagen er net eentje teveel is. Maar …..
Mijn patronen zijn er wel te krijgen! Je kunt ze vinden bij 2 verschillende stands en ze hebben allebei andere patronen. Hier vind je ze:

Stand 88: Broderie au Fil du Temps

Stand 13: ’t Gaerenhuys

Hieronder zie je de plattegrond, klik voor vergroting.

Ik loop wel op 2 dagen als bezoeker over de beurs, dat is op donderdag de hele dag en op zondagmiddag.
Misschien zien we elkaar dan toch nog.
Voor degenen die ook gaan, hééél veel plezier en niet teveel uitgeven hoor

Handwerkbeurs Zwolle 2013 Plattegrond

 

3 Responses to "Cadeautjes en nog ff over de Handwerkbeurs"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue Captcha Image Refresh

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.